Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Μετά τους "17", η ΠΑΕ ΑΕΚ στοχοποιεί τον διευθυντή της "Α": / Λαθρεμπόριο των αισθημάτων των φιλάθλων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετά τους "17", η ΠΑΕ ΑΕΚ στοχοποιεί τον διευθυντή της "Α": / Λαθρεμπόριο των αισθημάτων των φιλάθλων

Εξαιρετικά επιθετική ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ και η οποία ανέφερε για τον Ν. Φίλη ότι προκαλεί το δημόσιο αίσθημα εκατοντάδων χιλιάδων αεκτζήδων. Προσδιορίζει τις σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου "Στον Ενικό" το βράδυ της Δευτέρας ως μέρος ενός σχεδίου "που συντονίζεται από συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο κινεί τα νήματα για να μην κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ", πρόθεση που προαναγγέλλεται σύμφωνα με την ανακοίνωση από το σχόλιο του Ν. Φίλη "ότι δεν θα δοθεί ούτε φράγκο τσακιστό για το γήπεδο". Σε απάντηση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ που δημοσιεύτηκε στο facebook της εταιρείας, ο διευθυντής της εφημερίδας "Αυγή" σχολίασε:

"Η ανοικοδόμηση του γηπέδου της ΑΕΚ πρέπει να γίνει αυστηρώς στα όρια του ιστορικού γηπέδου της ομάδας, με σεβασμό του περιβάλλοντος και, ειδικότερα, του Άλσους. Αυτή η θέση διαφοροποιείται από τα αυτοκρατορικά σχέδια του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ, για τα οποία και φυσικά δεν αξίζει να δοθεί ούτε ένα τσακιστό φράγκο. Οι αρχές, διοικητικές και δικαστικές, έχουν την αρμοδιότητα να αποφασίσουν με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον.

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ συνιστά υπόδειγμα λαθρεμπορίου των αισθημάτων των φιλάθλων της ΑΕΚ. Τους προσβάλλει, επιχειρώντας να επηρεάσει την πολιτική στάση τους εν όψει εκλογών. Επιπλέον, αποτελεί απόδειξη ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καταφεύγει σε φτηνό αντιπερισπασμό για να σταματήσει η δημόσια συζήτηση σχετικά με τις κύριες δραστηριότητές του, που ένα δείγμα τους πληροφορήθηκε η ελληνική κοινή γνώμη με το γνωστό περιστατικό στη Λιβύη.

Ως προς τις αιτιάσεις γιατί ένας δημοσιογράφος ασχολείται με τα έργα και τις ημέρες του κ. Μελισσανίδη, απαντάμε ότι αυτό είναι υποχρέωση. Είναι καθήκον του δημοσιογράφου να ερευνά και να αποκαλύπτει τις δραστηριότητες οποιουδήποτε δημοσίου προσώπου -πολιτικού, επιχειρηματία, αθλητικού παράγοντα, ακόμη περισσότερο διαπλεκόμενου. Κι αυτή η στάση μας δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς μάλιστα στη Νέα Φιλαδέλφεια οι κάτοικοι και η δημοτική αρχή απειλούνται καθημερινά από μαφιόζικες πρακτικές. Είναι, λοιπόν, θέμα Δημοκρατίας".

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL