Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Πλαστές ταυτότητες αστυνομικών στον υπολογιστή του Ηλ. Κασιδιάρη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πλαστές ταυτότητες αστυνομικών στον υπολογιστή του Ηλ. Κασιδιάρη

Μετά τα βίντεο και τις φωτογραφίες από ορκωμοσίες μελών της Χρυσής Αυγής, τις πόζες με ναζιστικούς χαιρετισμούς και όπλα τόσο του Ηλ. Κασιδιάρη όσο και μελών της Χ.Α. αλλά και την ΕΔΕ από το ΓΕΣ που φαίνεται να προκάλεσε η δημοσίευση της φωτογραφίας του αδελφού του Αλέξανδρου Κασιδιάρη με μέλη της Χ.Α. να χαιρετά ναζιστικά, ήλθε μια ακόμα διαρροή, πάλι για τον αδελφό του Ηλ. Κασιδιάρη.

Σύμφωνα λοιπόν με διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ηλεκτρονικά ευρήματα για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, οι αρχές φέρεται να έχουν βρει δύο ταυτότητες με τα ονόματα ενός 25χρονου και ενός 26χρονου αστυνομικών από τη Θεσσαλονίκη, με τον έναν από αυτούς να είναι υπαρκτό πρόσωπο. Τα στοιχεία της δεύτερης ταυτότητας, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής", είναι ψεύτικα και είχαν φωτογραφία του αδελφού του Ηλ. Κασιδιάρη.

Ο τρόπος που τα στοιχεία του υπάρχοντος αστυνομικού έφτασαν στα χέρια του βουλευτή είναι αντικείμενο έρευνας ενώ την ίδια ώρα προβληματισμό προκαλεί η ύπαρξη της "ηλεκτρονικής - πλαστής ταυτότητας" με τη φωτογραφία του Αλ. Κασιδιάρη.

Υπενθυμίζεται πως η χρήση πλαστών ταυτοτήτων ή η υιοθέτηση πρακτικής κατά την οποία δράστες ενεργειών ντύνονται αστυνομικοί έχει χρησιμοποιηθεί τόσο από ποινικούς όσο και από μέλη οργανώσεων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο μεταξύ, η δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή εμπλουτίζεται με στοιχεία που μέρα με τη μέρα φτάνουν στα γραφεία των ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL