Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
"Φωτιά στα κόκκινα σκυλιά" η αντίδραση της Χ.Α. στις έρευνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Φωτιά στα κόκκινα σκυλιά" η αντίδραση της Χ.Α. στις έρευνες

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μια "μάλλον κρυφή κάμερα" σύμφωνα με την αστυνομία, μια καραμπίνα, ένα πιστόλι και αρκετές δεκάδες φυσίγγια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη χθεσινή έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Ευστάθιου Μπούκουρα, στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας. Οι τρεις βουλευτές αναμένεται να απολογηθούν αύριο Σάββατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σπίτι του Παναγιώτη Ηλιόπουλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φωτογραφικές μηχανές και δύο κινητά τηλέφωνα, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και usb, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου των 9 mm, στυλό-ψηφιακή συσκευή (που εξετάζεται ως πιθανή κρυφή κάμερα) και τηλεκάρτα, ψηφιακή συσκευή mp3 και φωτοαντίγραφο άδειας οπλοφορίας. Στο σπίτι του Γιώργου Γερμενή, τρία κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim, φωτογραφική μηχανή, φορητός υπολογιστής, usb και i-pad, δυο ψηφιακές συσκευές card reader, 25 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου και 2 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων, 175 φυσίγγια πυροβόλων όπλων και συγκεκριμένα (18) των 0,32 mm, (1) των 7,65 mm και (156) των 0,40 snw. Τέλος, στο σπίτι του Ευστάθιου Μπούκουρα βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι μάρκας CZ 9 mm, με γεμιστήρα και 7 φυσίγγια 9 mm, που κατείχε νόμιμα, καραμπίνα μάρκας BENELLI, που κατείχε νόμιμα, 36 κυνηγητικά φυσίγγια, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης, ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο usb, ψηφιακή συσκευή mp3 και δύο πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής ήταν η συγκέντρωση 200 περίπου ατόμων με ελληνικές σημαίες, για να φαίνονται πιο πολλοί, έξω από την είσοδο της Βουλής από την πλευρά της Βασ. Σοφίας, με συνθήματα όπως "Φωτιά, φωτιά στα κόκκινα σκυλιά", "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία" και "Πατρίδα, τιμή, Χρυσή Αυγή" ή "Άκου αρχηγέ και άκου το καλά, το σύστημα ξεφτίλισες για άλλη μια φορά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL