Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ «ξύπνησε» την Ιεράπετρα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 Ρίχτερ «ξύπνησε» νωρίς το πρωί την Ιεράπετρα

Ειδικότερα ο σεισμός εκδηλώθηκε στις 6:43 το πρωί, με επίκεντρο στη θαλάσσια περιοχή νότια – νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας και σε απόσταση 52 χιλιομέτρων από την ακτή.

Το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίστηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών μόλις στα 6,1 χιλιόμετρα, στοιχείο που ερμηνεύει το γεγονός ότι η δόνηση έγινε αισθητή από τους κατοίκους της περιοχής. Ευτυχώς μέχρι αυτή την ώρα δεν αναφέρθηκαν προβλήματα, αναφέρει η ιστοσελίδα inotos.gr.

Να σημειωθεί ότι σεισμός μικρότερου μεγέθους, 3,2 Ρίχτερ, καταγράφηκε στην ίδια περιοχή και σε μικρή απόσταση χθες στις 8.43 το βράδυ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 45 χιλιόμετρα νότια της Άρβης και εντοπίστηκε σε μεγάλο εστιακό βάθος, 37,8 χιλιόμετρα.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις