Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
Χημικά και προβοκάτσια το νέο δόγμα στις διαδηλώσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χημικά και προβοκάτσια το νέο δόγμα στις διαδηλώσεις

Ο νόμος - λαιμητόμος για τις διαδηλώσεις ψηφίστηκε χτες από την Ολομέλεια της Βουλής όσο στους γύρω δρόμους, οι αστυνομικοί έριχναν χημικά με το τσουβάλι εναντίον των διαδηλωτών δημιουργώντας αποπνιχτική ατμόσφαιρα. Δεκάδες διαδηλωτές ξυλοκοπήθηκαν στην πιο μαζική πορεία στην μετά – κορωνοϊού εποχή δεχόμενοι δεκάδες βόμβες κρότου λάμψης.

Το avgi. gr επιβεβαίωσε και τι σοβαρότατες καταγγελίες για προβοκάτσια δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένας νεαρός με σακίδιο μέσα στον περίβολο της Βουλής, λίγο πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια που οδήγησαν στην σκληρή καταστολή να συνομιλεί σε ασύρματο.

Στην φωτογραφία στην οποία φέρεται να είναι αστυνομικός με πολιτικά, αναφέρθηκε εντός της Βουλής και ο πρώην πρόεδρος του σώματος Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι ο νεαρός άνδρας φαίνεται να χρησιμοποιεί ασύρματο.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος στην Βουλή μίλησε για "πρόβα τζενεράλε του νεοφασιστικού νομοσχεδίου Χρυσοχοϊδη".

«Δεχθήκαμε επίθεση από ομάδες ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ την ώρα που υποχωρούσε η πορεία. Στρίμωξαν πολύ κόσμο στα στενά και στην Πανεπιστημίου. Από τύχη δεν συλληφθήκαμε εμείς και πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ», ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου.

Διαβάστε επίσης

Η Ένωση Δικαστών καταγγέλλει αντισυνταγματική διάταξη στο ν/σ για τις διαδηλώσεις (Video)

Καταπέλτης η Διεθνής Αμνηστία για το ν/σ: Περιορίζει το δικαίωμα της ελεύθερης συνάθροισης

Κόλαφος η Έκθεση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL