Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Βαθιά τα τραύματα της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι - Την αλληλεγγύη της εκφράζει η Κ. Κούνεβα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βαθιά τα τραύματα της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι - Την αλληλεγγύη της εκφράζει η Κ. Κούνεβα (Video)

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές.

"Απαράδεκτο γεγονός, απαράδεκτη πράξη, ένας άνθρωπος κινδυνεύει, πρέπει να οργανωθούμε και να στηρίξουμε την  Ιωάννα και την οικογένειά της", είπε η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην 34χρονη Ιωάννα και την επίθεση με βιτριόλι.

Σοκαρισμένη η Κωνσταντίνα Κούνεβα, θυμάται την επίθεση που δέχτηκε το 2008, και οι περιγραφές της συγκλονίζουν "Ήμουν τις πρώτες μέρες στην εντατική σε ένα γυάλινο κλουβί, περίμενα την επόμενη στιγμή".

Είναι πολύ δύσκολο για την ψυχολογία της 34χρονης, είναι πολλαπλά τα χειρουργεία που θα χρειαστούν στο μέλλον, οι θεραπείες είναι χρονοβόρες και κοστοβόρες, είπε η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα ανέφερε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το περιβάλλον της 34χρονης, και όταν θα επιτρέπεται θα επισκεφθεί και την ίδια την Ιωάννα, καθώς κατανοεί πως μπορεί να τη βοηθήσει, κυρίως με την ψυχολογική φόρτιση. Θα είμαι δίπλα τους, επανέλαβε.

Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης μίλησε στο Mega η διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου νοσοκομείου, η οποία τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να προβλέψουν το χρόνο παραμονής της Ιωάννας στο νοσοκομείο. "Το χημικό έγκαυμα από βιτριόλι έχει προκαλέσει, βαθύ τραύμα σε ολόκληρο το πρόσωπο", ωστόσο ευτυχώς το οξύ δεν πέρασε από τη μύτη ή από το στόμα.         

"Το αριστερό μάτι έχει καεί αλλά στο μέλλον θα γνωρίζουν σε τι βαθμό θα αποκατασταθεί η όραση του. Οι βλάβες θα αφήσουν σημάδια, αλλά οι γιατροί με την τεχνογνωσία που έχουν θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν" πρόσθεσε η διευθύντρια του τμήματος πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου νοσοκομείου.                           

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL