Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Πρ. Σωματείου ΟΑΣΑ: Άμεσα προσλήψεις σε προσωπικό κίνησης στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρ. Σωματείου ΟΑΣΑ: Άμεσα προσλήψεις σε προσωπικό κίνησης στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες (video)

“Μην πυροβολείτε άλλο τους εργαζόμενους των αστικών συγκοινωνιών και ειδικότερα τους οδηγούς” τόνισε ο Απόστολος Ραυτόπουλος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ, ενώ ζήτησε την άμεση πρόσληψη σε προσωπικό κίνησης και τεχνκό προσωπικό.

Μιλώντας στο MEGA, για τις σκηνές συνωστισμού που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο ίδιος σημείωσε ότι “ζητήσαμε ενισχυτικά λεωφορεία στις γραμμές και δεν έγινε”.

Για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ ζήτησε "άμεσα προσλήψεις σε προσωπικό κίνησης και τεχνκό προσωπικό, να γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις", σχολίασε με νόημα.

Περιγράφοντας την κατάσταση στις δημόσιες συγκοινωνίες σημειώθηκε ότι δεν έχουν γίνει προσλήψεις από το 2007, ο στόλος των συγκοινωνιών απαρτίζεται από οχήματα που βρίσκονται στους δρόμους για πάνω από 27 χρόνια, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό στο 90% είναι πάνω από 51 -55 έτη.

“Επιτέλους όχι με λόγια αλλά με πράξεις να στηριχθούν oi δημόσιες αστικές συγκοινωνίες τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη” κατέληξε ο Απόστολος Ραυτόπουλος.

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL