Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες περιοχές της Εύβοιας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες περιοχές της Εύβοιας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Κοινότητα Κυριακίου της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου, τις Κοινότητες Αγίας Άννας και Κορωνείας της Δημοτικής Ενότητας Κορωνείας, τις Κοινότητες Ακοντίου, Προσηλίου και Ανθοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Χαιρώνειας και της Κοινότητας Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Λεβαδέων, του Δήμου Λεβαδέων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την Κοινότητα Αλιάρτου του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Οι παραπάνω περιοχές κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις), που εκδηλώθηκαν από τις 4 Απριλίου έως και τις 6 Απριλίου.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για έξι μήνες ήτοι έως και 05 Οκτωβρίου 2020. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL