Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο εκατοντάδες Έλληνες από την Ισπανία (Video)

«Γυρίσαμε να είμαστε με τις οικογένειές μας και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε φυλακισμένοι μέσα στο ξενοδοχείο χωρίς καμία ενημέρωση από χθες»

Αναστάτωση επικρατεί σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Μεταξουργείο, καθώς βρίσκονται μέσα εκατοντάδες Έλληνες που ήρθαν από την Ισπανία και μπήκαν σε υποχρεωτική καραντίνα.

Οι επαναπατρισθέντες αναφέρουν  πως η πρεσβεία και οι ελληνικές Αρχές, τους είχαν διαβεβαιώσει ότι μόλις έφταναν στην Ελλάδα θα έμπαιναν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ωστόσο ενημερώθηκαν ότι θα μπουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο μόλις επιβιβάστηκαν στην πτήση που τους μετέφερε, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία για το πότε θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

«Δεν είναι μόνο φοιτητές, είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι. Εμείς είμαστε μηχανικοί που δουλεύουμε στο εξωτερικό. Γυρίσαμε να είμαστε με τις οικογένειές μας και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε φυλακισμένοι μέσα στο ξενοδοχείο χωρίς καμία ενημέρωση από χθες. Δε μας έχουν πει ποια είναι τα επόμενα βήματα» δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1 ταξιδιώτρια που βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν σε καραντίνα στο σπίτι. Άνθρωποι είχαν κλείσει σπίτια AirBnb για να μπουν σε καραντίνα. Χτες ήμασταν τέσσερις ώρες όρθιοι στοιβαγμένοι σε ένα λεωφορείο. Ήρθα για να κολλήσω με στο λεωφορείο ή μέσα στο ξενοδοχείο; Δεν υπήρχε καμία προστασία, κανείς δε φορούσε μάσκες» υπογράμμισε.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πειθαρχία ναι, δημοκρατία θα δούμε

Ακόμη μία φορά η Γερμανία εκμεταλλεύεται μια κρίση για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο έναντι των εταίρων της. Τώρα όμως οι αντιδράσεις είναι οξύτατες, η πειθαρχία κλονίζεται και η συνοχή της Ε.Ε. δεν φαίνεται τόσο χαλύβδινη. Όλο και λιγότεροι στενοχωριούνται γι’ αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις