Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.1°C20.7°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.0°C22.1°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.5°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.8°C
3 BF 32%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C21.2°C
2 BF 63%
Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο εκατοντάδες Έλληνες από την Ισπανία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο εκατοντάδες Έλληνες από την Ισπανία (Video)

Αναστάτωση επικρατεί σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο Μεταξουργείο, καθώς βρίσκονται μέσα εκατοντάδες Έλληνες που ήρθαν από την Ισπανία και μπήκαν σε υποχρεωτική καραντίνα.https://www.youtube.com/embed/yNAs-0mDq3k

Οι επαναπατρισθέντες αναφέρουν  πως η πρεσβεία και οι ελληνικές Αρχές, τους είχαν διαβεβαιώσει ότι μόλις έφταναν στην Ελλάδα θα έμπαιναν σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ωστόσο ενημερώθηκαν ότι θα μπουν σε καραντίνα σε ξενοδοχείο μόλις επιβιβάστηκαν στην πτήση που τους μετέφερε, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία για το πότε θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

https://www.youtube.com/embed/Q9VVw6deHTk

«Δεν είναι μόνο φοιτητές, είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι. Εμείς είμαστε μηχανικοί που δουλεύουμε στο εξωτερικό. Γυρίσαμε να είμαστε με τις οικογένειές μας και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε φυλακισμένοι μέσα στο ξενοδοχείο χωρίς καμία ενημέρωση από χθες. Δε μας έχουν πει ποια είναι τα επόμενα βήματα» δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1 ταξιδιώτρια που βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

«Γνωρίζαμε ότι θα ήμασταν σε καραντίνα στο σπίτι. Άνθρωποι είχαν κλείσει σπίτια AirBnb για να μπουν σε καραντίνα. Χτες ήμασταν τέσσερις ώρες όρθιοι στοιβαγμένοι σε ένα λεωφορείο. Ήρθα για να κολλήσω με στο λεωφορείο ή μέσα στο ξενοδοχείο; Δεν υπήρχε καμία προστασία, κανείς δε φορούσε μάσκες» υπογράμμισε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL