Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.3°C19.6°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.2°C15.5°C
2 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.3°C
3 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
7 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C13.4°C
0 BF 100%
Σ. Φραγκίσκος: Στη Χίο δεν θα γίνουμε ανθρωποφύλακες – Η ΝΔ κοροϊδεύει τους νησιώτες (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Φραγκίσκος: Στη Χίο δεν θα γίνουμε ανθρωποφύλακες – Η ΝΔ κοροϊδεύει τους νησιώτες (Ηχητικό)

Για τις αναίτιες επιθέσεις με δακρυγόνα που δέχτηκαν από άνδρες των ΜΑΤ κάτοικοι της Χίου μίλησε Στο Κόκκινο ο Σέργης Φραγκίσκος γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Χίου, ο οποίος επισήμανε ότι οι Χιώτες είδαν ουσιαστικά τα ΜΑΤ να κάνουν απόβαση στο νησί τους και αυτό είναι κάτι που σοκάρει την τοπική κοινωνία, η οποία όλα αυτά τα 24ωρα είναι στο πόδι αντιδρώντας στην κατασκευή κλειστών κέντρων για τον εγκλεισμό προσφύγων.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/766759210&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true


Ο κ. Φραγκίσκος mμιλώντας στον Νίκο Σβέρκο αναφέρθηκε και στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση καθώς έχουν βάλει λουκέτο σήμερα όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες και οι διαμαρτυρόμενοι θα συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία του νησιού και η «κυβέρνηση θα τη δει και θα καταλάβει».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στα αθηναϊκά ΜΜΕ για τη στάση που κρατούν και αυτό αφορά και τα ιδιωτικά μέσα και την ΕΡΤ «καθώς είναι σαν να μην υπάρχει αυτή είδηση ή σαν να φταίμε εμείς γι’ αυτό το πρόβλημα. Όταν με την αλληλεγγύη μας χρόνια ολόκληρα δεν σταματήσαμε ποτέ κάτι παίζανε δείχνανε» όπως είπε.

«Το χειρότερο από όλα και αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι η στάση αυτής της κυβέρνησης, καθώς η ΝΔ αποκαλεί μικροπολιτικούς τους τοπικούς της άρχοντες δικούς της καθώς και ο δήμαρχος Χίου και περιφερειάρχης εδώ εκλέγονται με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Φραγκίσκος ο οποιος σημείωσε ότι οι πραγματικοί πολιτικάντηδες είναι η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη που θυσιάζει τα νησιά μας για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Μάλιστα επισήμανε ότι στη Χίο προγραμματίζουν να φτιάξουν σε μια έκταση 625 στρεμμάτων σ’ ένα βραχώδες οροπέδιο και σ’ αυτό έχουν μπλέξει και τον Στρατό καθώς η πρώτη μπουλντόζα που μπήκε μέσα ήταν του Στρατού.

Εδώ είμαστε αποφασισμένοι δεν θα κάνουμε πίσω σημείωσε ο κ. Φραγκιαδάκης και εξήγησε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν θα βγάλει την αναλγησία της τον νόμο και τάξη της, την κοροϊδία της δεν θα παίξει με τους νησιώτες όπως παίζει με τα Εξάρχεια και κοροϊδεύει τον κόσμο.

Δεν θα γίνουμε σε καμιά περίπτωση ανθρωποφύλακες στον τόπο μας, επισήμανε ο κ. Φραγκιαδάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL