Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Μπλόκα από κατοίκους του χωριού της Μόριας με face control στις εισόδους του χωριού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπλόκα από κατοίκους του χωριού της Μόριας με face control στις εισόδους του χωριού

Την ευκαιρία που έψαχναν από καιρό βρήκαν σήμερα ακραία στοιχεία από τη Μυτιλήνη. Χτες πήραν ελληνικές σημαίες και έκαναν επίδειξη δύναμης από την πόλη ως το χωριό της Μόριας. Σήμερα ως άλλο τάγμα εφόδου και με την στήριξη κάποιων ντόπιων, συνέχισαν το έργο τους.

Περίπου 40 άτομα έχουν κλείσει την είσοδο του χωριού από την πλευρά του γηπέδου και άτομα χωρίς κάποια διακριτικά ανώτερης αρχής κάνουν έλεγχο στα αυτοκίνητα που εισέρχονται στο χωριό, σύμφωνα με το politikalesvos.gr, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. που επιβεβαίωνει την ύπαρξη των μπλόκων, κάνει λόγο για 70 άτομα.

Σύμφωνα με το politikalesvos.gr στο χωριό νεαρά αγόρια περιπολούν κρατώντας στα χέρια ξύλινα ρόπαλα ενώ νωρίτερα προπηλάκισαν οικογένεια προσφύγων με μωρό  ενώ οι πιο ψύχραιμοι κάτοικοι φώναζαν πως υπάρχει μωρό! 

Οι κάτοικοι της Μόριας με την ανοχή της αστυνομίας η οποία παρατηρεί τους ελέγχους που γίνονται στα αυτοκίνητα από απλούς πολίτες χωρίς να τους εμποδίζει.

Όπως κατήγγειλαν στο Νησί επώνυμα, κάτοικοι της Μόριας τα ακραία στοιχεία «μπούκαραν» στο χωριό την ώρα που ήταν σε εξέλιξη συγκέντρωση κατοίκων στην αίθουσα της κοινότητας και φέρονται να έσπασαν ένα αυτοκίνητο ΜΚΟ, και να πέταξαν ντομάτες κατά ντόπιων που δεν συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Το βράδυ της Δευτέρας άλλοι της ίδιας ομάδας ακραίων στοιχείων φέρονται να μετέβησαν σε στάση στο κέντρο της Μυτιλήνης και να τραμπούκισαν πρόσφυγες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL