Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.2°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.0°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.8°C
4 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.8°C24.1°C
4 BF 30%
Στο εδώλιο Δημάδης και Σουλτογιάννης του «perouka gate» για πλαστογραφία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στο εδώλιο Δημάδης και Σουλτογιάννης του «perouka gate» για πλαστογραφία

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών αναμένεται να καθίσουν σήμερα οι δημοσιογράφοι Θάνος Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης. Οι δύο δημοσιογράφοι που πρωταγωνίστησαν τον Σεπτέμβριο του 2016 σε επεισόδιο στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής στη Νέα Υόρκη κατά την σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ, που έγινε γνωστό ως «περούκα gate».

Οι δύο δημοσιογράφοι κατηγορούνται για πλαστογραφία μετά χρήσεως από κοινού.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε με αφορμή μήνυση που κατέθεσε σε βάρος των δύο δημοσιογράφων, ο δημοσιογράφος και μέλος της πρώην κυβερνητικής αποστολής Γιώργος Χριστοφορίδης, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι πλέον είχαν χρεώσει στο δωμάτιο του υπογράφοντας με το όνομα του, τα ποτά που παρήγγειλαν στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο οι δύο δημοσιογράφοι «έθεσαν στην απόδειξη του καφέ εστιατορίου των ΗΠΑ με την επωνυμία WESTIN NEW YORK GRAND CENTRAL την υπογραφή του Γ. Χριστοφορίδη» και στη συνέχεια παρέδωσαν την απόδειξη στον υπάλληλο του ξενοδοχείου προκειμένου να γίνει η χρέωση στο Χριστοφορίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL