Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εργατικό δυστύχημα στη Βέροια

Εurokinissi

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 29χρονος κινούμενος πεζός μπροστά από φορτωτή, σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας, παρασύρθηκε από τον κουβά του οχήματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Νεκρός έπεσε 29χρονος όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, κινούμενος πεζός μπροστά από φορτωτή σε λατομείο στους Γεωργιανούς Ημαθίας, παρασύρθηκε από τον κουβά του οχήματος με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε στη 1.30 μετά το μεσημέρι στη θέση «Ντουρμάνι», την ώρα που εκτελούνταν εργασίες αποκομιδής αδρανών υλικών.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν ο χειριστής του φορτωτή και ο υπεύθυνος του λατομείου που αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του αρμόδιου γραφείου εγκληματολογικών ερευνών, όπως επίσης κλιμάκιο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για να διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το αστυνομικό τμήμα Βέροιας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο