Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.7°C
5 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.9°C16.6°C
4 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.3°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Εφοδος των αστυνομικών σε κλαμπ στο Γκάζι: "Όλοι κάτω, όλοι κάτω" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εφοδος των αστυνομικών σε κλαμπ στο Γκάζι: "Όλοι κάτω, όλοι κάτω" (Video)

Βίντεο με αποσπάσματα από την έφοδο των αστυνομικών σε κλαμπ στο Γκάζι στα δελτία ειδήσεων του ΣΤΑΡ και του OPEN: «Όλοι κάτω, όλοι κάτω», ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν οι αστυνομικοί που κάνουν έρευνες στο κλαμπ για ναρκωτικά. 

Το συγκεκριμένο κλαμπ, στο οποίο συχνάζουν κυρίως νέοι, αφού παίζει ηλεκτρονική μουσική. Την έφοδο στο κλαμπ στο Γκάζι πραγματοποίησαν αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο ελέγχων για ναρκωτικά. «Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξη», δήλωσε ο γνωστός dj Γιώργος Απέργης.

https://www.youtube.com/embed/vZnZI7BoGvk

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο OPEN TV: «Μπουκάρουν μέσα με φακούς και ουρλιάζουν "όλοι κάτω", έσπρωχναν κόσμο για να πέσει κάτω. Έλεγαν στον κόσμο να μην μιλάει. Έλεγαν ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει».

Για περίπου μια ώρα οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού ελέγχονται συστηματικά. Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει: «Ένα φίλο μου τον σπρώξανε για να φύγει από το μαγαζί». Σύμφωνα με τον μάρτυρα ο φίλος του ρώτησε τους αστυνομικούς: «"Μπορώ να φύγω τώρα;" και του λένε "Ναι. Φύγε!" και τον σπρώξανε. Ήταν πολύ επιθετικοί...».

https://www.youtube.com/embed/NGihLU4olbo

«Είμαι σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου. Δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ίσως μόνο σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και πάλι εάν έβλεπα αυτή τη σκηνή θα την θεωρούσα υπερβολή», λέει ο Γιώργος Απέργης

Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκαν συνολικά 3,5 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,7 γραμμάρια ηρωίνη, 3,2 γραμμάρια MDMA, δύο χάπια Ecstacy, 12,6 γραμμάρια κάνναβη και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος. Συνελήφθησαν δέκα άτομα, ανάμεσά τους πέντε Έλληνες και πέντε αλλοδαποί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL