Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρένα Δούρου: Ο εθελοντισμός έχασε έναν σπουδαίο εκπρόσωπό του, τον Γιάννη Δαμιανόγλου

Τη βαθιά της οδύνη εξέφρασε η Ρένα Δούρου, επικεφαλής της "Δύναμης Ζωής", για την αναπάντεχη απώλεια του εθελοντή πυροσβέστη, Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών του Νέου Βουτζά και του Προβάλινθου, Γιάννη Δαμιανόγλου, ύστερα από την ανατροπή του πυροσβεστικού οχήματος, με το οποίο περιπολούσε χθες το βράδυ στη Νέα Μάκρη.

«Ο Γιάννης Δαμιανόγλου αποτελούσε υπόδειγμα εθελοντή, υπόδειγμα ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του δάσους και της ανθρώπινης ζωής. Ο εθελοντισμός έχασε έναν σπουδαίο εκπρόσωπό του, οι φίλοι του έναν ξεχωριστό άνθρωπο, όλοι εμείς έναν παθιασμένο μαχητή του περιβάλλοντος, που ξεχώριζε για την αυταπάρνηση και την τόλμη του. Το πρότυπο ζωής του δεν θα ξεχαστεί, η προσφορά του θα μας λείψει», δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Ο Γιάννης Δαμιανόγλου ήταν από το 2003, Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών του Νέου Βουτζά και του Προβάλινθου.  

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις