Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρένα Δούρου: Ο εθελοντισμός έχασε έναν σπουδαίο εκπρόσωπό του, τον Γιάννη Δαμιανόγλου

Τη βαθιά της οδύνη εξέφρασε η Ρένα Δούρου, επικεφαλής της "Δύναμης Ζωής", για την αναπάντεχη απώλεια του εθελοντή πυροσβέστη, Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών του Νέου Βουτζά και του Προβάλινθου, Γιάννη Δαμιανόγλου, ύστερα από την ανατροπή του πυροσβεστικού οχήματος, με το οποίο περιπολούσε χθες το βράδυ στη Νέα Μάκρη.

«Ο Γιάννης Δαμιανόγλου αποτελούσε υπόδειγμα εθελοντή, υπόδειγμα ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του δάσους και της ανθρώπινης ζωής. Ο εθελοντισμός έχασε έναν σπουδαίο εκπρόσωπό του, οι φίλοι του έναν ξεχωριστό άνθρωπο, όλοι εμείς έναν παθιασμένο μαχητή του περιβάλλοντος, που ξεχώριζε για την αυταπάρνηση και την τόλμη του. Το πρότυπο ζωής του δεν θα ξεχαστεί, η προσφορά του θα μας λείψει», δήλωσε η Ρένα Δούρου.

Ο Γιάννης Δαμιανόγλου ήταν από το 2003, Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών του Νέου Βουτζά και του Προβάλινθου.  

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεν θα ξεχάσουμε

Δεν περίμενε κανείς πολλά από τις απολογίες των νεοναζί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε, τα γνωστά. Η οργάνωση είναι θύμα παρεξηγήσεων και συκοφαντίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο