Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Δίκη Χρυσής Αυγής: Αρνείται κάθε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και ο τέταρτος κατηγορούμενος για την επίθεση κατά Αιγυπτίων ψαράδων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αρνείται κάθε σχέση με τη Χρυσή Αυγή και ο τέταρτος κατηγορούμενος για την επίθεση κατά Αιγυπτίων ψαράδων

Φωτογραφία αρχείου

«Δεν ήμουν εκεί... Δεν είμαι Χρυσαυγίτης», δήλωσε απολογούμενος και ο τέταρτος κατηγορούμενος για την άγρια επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων ψαράδων, το 2012, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο ίδιος αρνήθηκε, όπως και οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση, οι οποίοι απολογήθηκαν χθες, ότι είχε συμμετοχή στην επίθεση ομάδας Χρυσαυγιτών στο σπίτι των μεταναστών στο Ικόνιο Περάματος, που είχε προκαλέσει πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός από τους ψαράδες.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως είναι ενταγμένος στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι η μόνη σχέση του είναι όταν του «έταξαν» ποσό 25 ευρώ για να φωτογραφηθεί σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, ποσό που αν και φωτογραφήθηκε δεν πήρε ποτέ από εκείνους που του το υποσχέθηκαν: «Δεν είμαι Χρυσαυγίτης, το έκανα ως εργασία. Αλλά τελικά δεν πληρώθηκα ποτέ!».

Σύμφωνα με την απολογία του στο δικαστήριο, και αυτός «πιέστηκε από την ανακρίτρια» να πει ότι το επίμαχο βράδυ κάποιοι συγκατηγορούμενοί του φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής, ενώ όπως ισχυρίστηκε σήμερα όλη η παρέα -που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά την επίθεση- φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα.

Ερωτηθείς ο Κ.Παπαδόπουλος πώς βρέθηκε το τηλέφωνό του στον σκληρό δίσκο του «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη, δεν κατάφερε να δώσει πειστική εξήγηση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL