Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
Προκλητική στοχοποίηση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προκλητική στοχοποίηση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ

Σε στοχοποίηση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ -τον οποίο, ως γνωστόν, βιάζεται να ιδιωτικοποιήσει- σπεύδει η κυβέρνηση μετά το δυστύχημα στον Πόρο, ενώ εκκρεμεί η ολοκλήρωση της έρευνας και η έκδοση πορισμάτων και παρότι το ελικοδρόμιο λειτουργούσε παράτυπα.

Η απομάκρυνση του Δ.Σ. γίνεται με προσχηματικό τρόπο, “δείχνοντας” εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες για το δυστύχημα, όταν έτσι κι αλλιώς η Ν.Δ. “ξηλώνει” όλες τις διοικήσεις δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, πόσο μάλλον του πολύτιμου Διαχειριστή, που ετοιμάζεται να εκποιήσει. Δεδομένης μάλιστα της πολιτικής που ακολουθείται για τη ΔΕΗ, δεν είναι διόλου απίθανο η εκστρατεία απαξίωσης της Ν.Δ. να περνά σε ένα άλλο επίπεδο...

Όπως ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα από το ΥΠΕΝ, ο υφυπουργός Γ.Θωμάς κάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, Σ.Οκταποδά, από τον οποίο ζήτησε ενημέρωση για το δυστύχημα στον Πόρο και εν συνεχεία τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του Διαχειριστή.

Καταλήγει δε η ανακοίνωση: “είναι αυτονόητο ότι όλα τα στοιχεία που κατέχει ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με το ατύχημα θα τεθούν στη διάθεση του εισαγγελέα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL