Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προκλητική στοχοποίηση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ

Η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση του Δ.Σ. συνδέοντάς τη με τον δυστύχημα στον Πόρο!

Σε στοχοποίηση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ -τον οποίο, ως γνωστόν, βιάζεται να ιδιωτικοποιήσει- σπεύδει η κυβέρνηση μετά το δυστύχημα στον Πόρο, ενώ εκκρεμεί η ολοκλήρωση της έρευνας και η έκδοση πορισμάτων και παρότι το ελικοδρόμιο λειτουργούσε παράτυπα.

Η απομάκρυνση του Δ.Σ. γίνεται με προσχηματικό τρόπο, “δείχνοντας” εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες για το δυστύχημα, όταν έτσι κι αλλιώς η Ν.Δ. “ξηλώνει” όλες τις διοικήσεις δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, πόσο μάλλον του πολύτιμου Διαχειριστή, που ετοιμάζεται να εκποιήσει. Δεδομένης μάλιστα της πολιτικής που ακολουθείται για τη ΔΕΗ, δεν είναι διόλου απίθανο η εκστρατεία απαξίωσης της Ν.Δ. να περνά σε ένα άλλο επίπεδο...

Όπως ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα από το ΥΠΕΝ, ο υφυπουργός Γ.Θωμάς κάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, Σ.Οκταποδά, από τον οποίο ζήτησε ενημέρωση για το δυστύχημα στον Πόρο και εν συνεχεία τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. του Διαχειριστή.

Καταλήγει δε η ανακοίνωση: “είναι αυτονόητο ότι όλα τα στοιχεία που κατέχει ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με το ατύχημα θα τεθούν στη διάθεση του εισαγγελέα”.

Α.Ζ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αργότερα, δεν μας πειράζει...

Ύστερα από όλη αυτή τη φασαρία με το μετρό Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε και μία έρευνα που δείχνει ότι το 51% των κατοίκων της πόλης είναι υπέρ της απόσπασης των αρχαίων και μόλις το 38% είναι υπέρ της παραμονής τους στον χώρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο