Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.3°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
15 °C
12.6°C18.2°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.3°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.8°C19.7°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.9°C16.3°C
0 BF 100%
Με bloggers στη Ρουμανία θα επιχειρήσει να δώσει λύση ο Χ. Θεοχάρης στην Σαμοθράκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με bloggers στη Ρουμανία θα επιχειρήσει να δώσει λύση ο Χ. Θεοχάρης στην Σαμοθράκη

Οι δράσεις του υπουργείου Τουρισμού για την Σαμοθράκη περιορίστηκαν σε γενικόλογες αναφορές χωρίς συγκεκριμένες απαντήσεις στα προβλήματα των επαγγελματιών και των κατοίκων του νησιού.

Μετά την συνάντηση με τον πρόεδρο των επαγγελματιών και φορείς του νησιού, το υπουργείο Τουρισμου είπε όπως αναφέρει σημείωμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «θα μεταφέρει τα λιμνάζοντα προβλήματα του νησιού στα συναρμόδια υπουργεία, με στόχο την άμεση επίλυσή τους» στην συνέχεια θα αναπτύξει "μια μακρόχρονη στρατηγική".

Στον δεύτερο δεύτερο άξονα δράσεων "ο υπουργός εστίασε στην καμπάνια προβολής του νησιού στη Ρουμανία μέσω bloggers, αλλά και σε ενέργειες όπως η αδειοδότηση του κάμπινγκ, αλλά και η αξιοποίηση του Ξενία" και αυτό ήταν το μόνο συγκεκριμένο που βγήκε από την συνάντηση. 

Καμία απάντηση δεν φαίνεται να έλαβαν ούτε για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού που έθεσαν οι επαγγελματίες δια του προέδρου τους Γιάννη Γλήνια.  Ο νέος δήμαρχος, θα κινηθεί άμεσα για το άνοιγμα των θυρών του Μουσείου, όπως και της ενίσχυσης της τουριστικής προβολής στο εξωτερικό.

Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά δεν "έταξε" ο κ. Θεοχάρης ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα στραβά μάτια στην φοροδιαφυγή στο νησί και δεν θα πηγαίνουν έλεγχοι της ΑΑΔΕ και του ΣΕΠΕ στο νησί...

Επίσης πως ελπίζει το Υπουργείο Τουρισμού να βελτιώσει την εικόνα μας στην Ρουμανία μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό Ρουμάνου τουρίστα από λιμενικό;

Άλλες τουριστικές αγορές πέραν της Ρουμανίας δεν υπάρχουν; 

Διαβάστε επίσης:

Κατ. Νοτοπούλου: Χωρίς αποζημίωση οι φορείς του τουρισμού της Σαμοθράκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL