Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατάσχεση ενός τόνου ακατέργαστης ινδικής κάνναβης από το λιμενικό

ΑΜΠΕ

Οι άνδρες του λιμενικού κατά τον έλεγχο σε ιστιοφόρο που έπλεε στον Λακωνικό κόλπο, κατάσχεσαν 1,06 τόνους ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και συνέλαβαν δύο άτομα

Στην κατάσχεση 1,06 τόνων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης προχώρησε το λιμενικό μετά από έλεγχο σε ιστιοφόρο σκάφος, σημαίας Delaware, στη θαλάσσια περιοχή του Λακωνικού κόλπου. Παράλληλα, οι άνδρες του λιμενικού συνέλαβαν και δύο αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του λιμενικού, σκάφος στο πλαίσιο διενεργούμενης περιπολίας στη θαλάσσια περιοχή εντόπισε εντός του όρμου «ΠΟΡΤΟ ΚΑΓΙΟ» της ανατολικής Μάνης, το ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν ένας 42χρονος και ένας 28χρονος.

Ακολούθησε έλεγχος του σκάφους, κατά τον οποίο εντοπίστηκαν 50 μαύροι ταξιδιωτικοί σάκοι, εντός των οποίων είχαν τοποθετηθεί 637 δέματα, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, μικτού βάρους 1.067,750 γραμμαρίων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Υποταγή άνευ όρων

Δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν από προχθές στον καθημερινό Τύπο αφήνουν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα πιέζεται -ξέρουμε από ποιον- να στείλει πυραύλους Patriot προκειμένου να ενισχύσει την αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας. Το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή δεν διαψεύδεται είναι ακόμα πιο ανησυχητικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο