Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη με διεθνές ένταλμα δραπέτης τουρκικών φυλακών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη με διεθνές ένταλμα δραπέτης τουρκικών φυλακών

Φωτογραφία αρχείου

Δραπέτης τουρκικών φυλακών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος, ενώ οι διωκτικές Αρχές της γειτονικής χώρας ζητούν την έκδοσή του προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής, που τού είχε επιβληθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Πρόκειται για Τούρκο υπήκοο, 31 ετών, που έπεσε χθες το μεσημέρι στα χέρια δικυκλιστών αστυνομικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Όταν διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί εις βάρος του ένταλμα των τουρκικών Αρχών συνελήφθη, ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που συνδέονται με το αίτημα έκδοσης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά διωκτικά έγγραφα, ο καταζητούμενος εκτίει ποινή φυλάκισης 15,5 ετών για εξαγωγή από τη χώρα του ναρκωτικών ουσιών, ενώ φέρεται να απέδρασε από το σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείτο.

Ο ίδιος φαίνεται πως είχε αποδράσει κατά το παρελθόν άλλη μία φορά από τις φυλακές, ενώ οι διωκτικές αρχές της Τουρκίας ζητούν την έκδοσή του για να εκτίσει το υπόλοιπο της παραπάνω ποινής που, κατά τα ίδια έγγραφα, αφορά διάστημα περίπου τεσσάρων ετών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL