Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Συνελήφθη 27χρονος για τον φόνο της βιολόγου S. Eaton
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνελήφθη 27χρονος για τον φόνο της βιολόγου S. Eaton

Σύμφωνα με πληροφορίες, φως στην έρευνα έριξαν και τα σήματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, την ημέρα της εξαφάνισης της βιολόγου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, "πάνω κάτω", στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ - παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την "εξουδετερώσει". Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή του 27χρονου έγινε νωρίς το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας!

Σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη ο θάνατος της  60χρονης Αμερικανίδας Suzanne Eaton οφείλεται πιθανότατα με ασφυκτικό θάνατο.

Από την ενδελεχή και πολύωρη διαδικασία, αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε.

Στο έργο της ιατροδικαστικής έρευνας βοήθησε ο σύζυγος της εκλιπούσας, που επιβεβαίωσε ότι ουλές που εντοπίστηκαν στο σώμα οφείλονται σε παλαιότερους τραυματισμούς, ενώ άμεση ήταν και η ανταπόκριση του Γερμανού οδοντίατρου της ερευνήτριας, που έστειλε το οδοντικό αποτύπωμά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL