Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεδρίαση της διακομματικής Επιτροπής για τις εκλογές

Eurokinissi

«Οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατέθεσαν προτάσεις για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας, για την επιτάχυνση των διαδικασιών της εκλογικής χρηματοδότησης και άλλα σχετικά με τις εκλογές θέματα», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αντ.Ρουπακιώτης

Πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου σήμερα, υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη, παρουσία των γενικών γραμματέων των υπουργείων Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Χρήστου Σίμου, καθώς και του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Αθανάσιου Κουτρουμάνου.

Μετά τη συνεδρίαση, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι «ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων για τις ενέργειες του υπουργείου Εσωτερικών, ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν στην εντέλεια, με πλήρη αξιοπιστία και χωρίς καθυστερήσεις».

«Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατέθεσαν προτάσεις για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας, για την επιτάχυνση των διαδικασιών της εκλογικής χρηματοδότησης και άλλα σχετικά με τις εκλογές θέματα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τέλος, ο ΥΠΕΣ τόνισε ότι «η ηγεσία και τα στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών είμαστε στη διάθεση των κομμάτων και όλων των πολιτών και διαβεβαιώνουμε την ελληνική κοινωνία ότι και αυτές οι εκλογές θα διεξαχθούν στην εντέλεια».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο