Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

  Η έκθεση «Μια Εκδοχή» του Νίκου Αλεξίου εγκαινιάζεται αύριο, στις 8 μ.μ., στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πλατείας Κολωνακίου 20. Πρόκειται για μια εκδοχή του έργου που παρουσίασε ο Νίκος Αλεξίου το...

 

Η έκθεση «Μια Εκδοχή» του Νίκου Αλεξίου εγκαινιάζεται αύριο, στις 8 μ.μ., στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πλατείας Κολωνακίου 20. Πρόκειται για μια εκδοχή του έργου που παρουσίασε ο Νίκος Αλεξίου το 2005-2006 στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στην Αλεξάνδρεια, παράλληλα με την 23η Μπιενάλε της πόλης. Τον σχεδιασμό και την επίβλεψη της έκθεσης επιμελείται η αδερφή του καλλιτέχνη Πόπη Αλεξίου. Το θεωρητικό κείμενο που συνοδεύει την έκθεση υπογράφει ο ιστορικός τέχνης Χριστόφορος Μαρίνος. Διάρκεια έως 20 Ιουλίου.

 

Η Art Athina Summer Pop Up, προάγγελος της φθινοπωρινής τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Πεδίο του Άρεως, πραγματοποιείται από 19-23 Ιουνίου στο κτήριο επί της οδού Αιόλου 48-50 με τη συμμετοχή 34 γκαλερί από την Ελλάδα και 6 από το εξωτερικό.

 

Η ομαδική έκθεση "City in Pieces" εγκαινιάζεται μεθαύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου μετά τις 8 το βράδυ, στο Οχτώ, Πολυτεχνείου 8, σε επιμέλεια Γκίγκης Αργυροπούλου και Κώστα Τζημούλη. Διάρκεια έως 30 Σεπτεμβρίου. Για το διάστημα 14 Ιουνίου - 21 Ιουνίου η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 7-9 μ.μ. Από 22 Ιουνίου θα είναι ανοιχτή μόνο κάθε Πέμπτη 7-9 μ.μ. ή κατόπιν ραντεβού.

 

Η ομαδική έκθεση “Paper to Cut” εγκαινιάζεται την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στον Χώρο Τέχνης "Ώχρα Μπλε", Π. Κυδά 8, στη Μύρινα της Λήμνου, με διάρκεια έως 15 Ιουλίου. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 9 π.μ. - 2 μ.μ. και 7 - 10.30 μ.μ. Κυριακή 7-10.30 μ.μ.

 

Η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής “Pop art is here to stay” του Κώστα Σπυρόπουλου διεξάγεται στο Grecotel Pallas Athena στο πλαίσιο της εικαστικής σειράς "Art in the heart of Athens" έως τις 30 Σεπτεμβρίου, 8 π.μ. - 10 μ.μ., καθημερινά, α’ όροφος, είσοδος ελεύθερη. Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, Πλατεία Κοτζιά.

Ατομική έκθεση του street artist Sonke εγκαινιάζεται στις 22 Ιουνίου στην Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery στο Κεντρικό Ματογιάννι με διάρκεια ώς τις 27 Ιουνίου. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11 π.μ. - 3 μ.μ., 7 μ.μ. - 1 π.μ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις