Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

"Άλπεις"

ΤΡΙΤΗ ΕΡΤ2 24.00

ΑΛΠΕΙΣ

Δραματική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, συμπαραγωγής Ελλάδας - ΗΠΑ - Γαλλίας - Καναδά 2011.

Μια νοσοκόμα, ένας τραυματιοφορέας, μια αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ο προπονητής της έχουν δημιουργήσει μια ομάδα: υποκαθιστούν νεκρούς ανθρώπους. Προσλαμβάνονται από τους φίλους και τους συγγενείς των νεκρών έως ότου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τον πόνο της απώλειας. Η ομάδα ονομάζεται «Άλπεις» και ο αρχηγός της, ο τραυματιοφορέας, ονομάζεται Mont Blanc. Οι κανόνες λειτουργίας της ομάδας είναι εξαιρετικά αυστηροί και όποιο μέλος της παρεκκλίνει απ' αυτούς τιμωρείται παραδειγματικά. Η νοσοκόμα, ωστόσο, αρχίζει να ξεφεύγει απ' αυτούς τους κανόνες. Εκπαιδευμένη στη φροντίδα και την απόσταση από τον ασθενή, ψάχνει άτσαλα την ουσιαστική υπαγωγή της σε μια πραγματική οικογένεια. Η κάθοδος από τις παγωμένες κορυφές είναι προδιαγεγραμμένη. Ένα κινηματογραφικό μωσαϊκό με μικρές εκρήξεις μέλανος και σουρεαλιστικού χιούμορ και, πάνω απ' όλα, μια σπουδή για τη συμπόνια και την απώλεια, ανήσυχη και πρωτότυπη. Σενάριο: Γιώργος Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου. Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Τζόνι Βεκρής, Ariane Labed (Αριάν Λαμπέντ), Αγγελική Παπούλια, Σταύρος Ψυλλάκης, Ευτυχία Στεφανίδου, Ευθύμης Φιλίππου, Σωτήρης Παπασταματίου.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 00.30

Η ΚΙΝΕΖΑ

Δραματική κομεντί του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, παραγωγής Γαλλίας 1967. Λίγο πριν από τον Μάη του '68, ο Γκοντάρ διαισθάνεται την ειλικρινή επιθυμία εξέγερσης των νέων και την απεικονίζει μαζί με τον βερμπαλισμό, τη σύγχυση και την ουτοπική της προοπτική. Ένας μικρός μαοϊκός πυρήνας, απομονωμένος σε κάποιο παρισινό διαμέρισμα, ακούει Ράδιο Πεκίνο, συζητάει για την Πολιτιστική Επανάσταση, τις μορφές δράσης και το νόημα της τρομοκρατίας. Παίζουν: Αν Βιαζέμσκι, Ζαν-Πιέρ Λεό, Μισέλ Σεμενιάκο, Ζιλιέτ Μπερτό.

ΤΕΤΑΡΤΗ STAR 21.00

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΕ ΣΤΥΛ

Κωμωδία παραγωγής 2017, με τους Μάικλ Κέιν, Μόργκαν Φρίμαν, Άλαν Άρκιν, Αν Μάργκαρετ, Ματ Ντίλον, Κρίστοφερ Λόιντ. Τρεις φίλοι μαθαίνουν πως τα λεφτά της σύνταξής τους δεν πρόκειται να καταβληθούν ποτέ λόγω αλλαγής της πολιτικής της εταιρείας, ενώ και η τράπεζα θα διαχειριστεί τις αποταμιεύσεις τους με άλλο σκοπό. Εξαγριώνονται και για πρώτη φορά στη ζωή τους αποφασίζουν να διακινδυνεύσουν τα πάντα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ STAR 21.00

KINGSMAN: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Περιπέτεια βρετανικής - αμερικανικής συμπαραγωγής 2014, με τους Κόλιν Φερθ, Τάρον Έγκερτον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μαρκ Στρονγκ. Προκειμένου να βγει από τη φυλακή, ο 22χρονος Έγκσι καταφεύγει στον Χάρι Χαρτ, έναν γλυκύτατο τζέντλεμαν και απόλυτα κομψό κατάσκοπο, που τυγχάνει να χρωστάει τη ζωή του στον σπουδαίο πατέρα του. Ο Χάρι του προσφέρει μια ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα του εκπαιδευόμενος ως μυστικός πράκτορας

 

ΣΑΒΒΑΤΟ ALPHA 00.50

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΣΑΝ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

Ρομαντική κωμωδία παραγωγής 2014, με τους Πιρς Μπρόσναν, Σάλμα Χάγιεκ, Τζέσικα Άλμπα, Μπεν ΜακΚένζι, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ. Ο Ρίτσαρντ Χεγκ, διακεκριμένος καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, απολαμβάνει τον σεβασμό της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και τον θαυμασμό των γυναικών. Οι ερωτικές του περιπέτειες ωστόσο δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια να νιώσει την ωριμότητα της ηλικίας του.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ2 00.15

Η ΑΟΡΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ρομαντικό βιογραφικό δράμα, παραγωγής Αγγλίας 2013. Το 1857, ο συγγραφέας Κάρολος Ντίκενς ήταν 45 χρόνων και ήδη παντρεμένος για 20 χρόνια. Η Νέλι μόλις 17 ετών. Οι δυο τους ξεκίνησαν μια σχέση που κρατήθηκε μυστική για όλη τους τη ζωή. Παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας η Νέλι θα γίνει ερωμένη του για πολλά χρόνια, μέχρι και τον θάνατό του. Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Φελίσιτι Τζόουνς, Κριστίν Σκοτ Τόμας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL