Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πέθανε η Μπέμπα Κυριακίδου

  Ηθοποιός, τραγουδίστρια και τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη, η Μπέμπα Κυριακίδου, που θριάμβευσε στις λαϊκές πίστες και τις ελληνικές επιθεωρήσεις της δεκαετίας του '50 και του '60, πέθανε χθες...

 

Ηθοποιός, τραγουδίστρια και τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη, η Μπέμπα Κυριακίδου, που θριάμβευσε στις λαϊκές πίστες και τις ελληνικές επιθεωρήσεις της δεκαετίας του '50 και του '60, πέθανε χθες σε προχωρημένη ηλικία. Ακολούθησε αξιόλογη καριέρα στο ελαφρό τραγούδι κατά τις δεκαετίες του '70 και του '80, ενώ εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε μαγαζιά της Αμερικής. Παντρεύτηκε τον Μανώλη Χιώτη μετά τον χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966 κι έμεινε μαζί του έως και τον θάνατό του που την είχε συγκλονίσει, το 1970, με αποτέλεσμα να απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα από καλλιτεχνικές εμφανίσεις. Ο αιφνίδιος θάνατος του Χιώτη από καρδιακή ανεπάρκεια είχε βυθίσει στο πένθος όλη την καλλιτεχνική κοινότητα της εποχής και είχε συγκινήσει ολόκληρο τον κόσμο και τους φανατικούς ακροατές του. Μετά τον θάνατο του Χιώτη η Μπέμπα Κυριακίδου, κι ενώ βρίσκεται ήδη στην Αμερική, γνωρίζει τον δεύτερο σύζυγό της, με τον οποίο και αποκτά έναν γιο.

Υπήρξε μια όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα, που έπαιξε και σε ελληνικές ταινίες της εποχής, ενώ διέθετε μεγάλο αριθμό θαυμαστών.

 

Δείτε όλα τα σχόλια