Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύντομα

Εντυπωσιακή προπώληση   Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται εδώ και δύο εβδομάδες η προπώληση για το Φεστιβάλ Αθηνών, με τα στοιχεία να καταδεικνύουν εντυπωσιακή αύξηση σε σχέση με την περσινή χρονιά,...

Εντυπωσιακή προπώληση

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται εδώ και δύο εβδομάδες η προπώληση για το Φεστιβάλ Αθηνών, με τα στοιχεία να καταδεικνύουν εντυπωσιακή αύξηση σε σχέση με την περσινή χρονιά, αγγίζοντας το 180% επί των εισιτηρίων και το 267% επί των εισπράξεων. Ενδεικτικά, το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2018 πωλήθηκαν 6.358 εισιτήρια με σύνολο εισπράξεων 218.512,40 ευρώ, ενώ το φετινό πρώτο δεκαπενθήμερο πωλήθηκαν 17.839 εισιτήρια με σύνολο εισπράξεων 802.329 ευρώ. Επίσης, μόλις κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του φεστιβάλ, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου, animation bestbefore, graphics Υokanima και μουσική Γιώργου Μπακαλάκου.

Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές

Δεκάδες εκδηλώσεις σε μουσεία, σχολεία, πανεπιστημιακές σχολές, περιβαλλοντικούς και πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και άλλους χώρους της επικράτειας πραγματοποιούνται από σήμερα ώς και την Κυριακή με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο της δράσης "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές" που διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά το υπουργείο Πολιτισμού με στόχο την προαγωγή της βιώσιμης ανάπτυξης με την εκπαίδευση των πολιτών σε θέματα προστασίας και ανάδειξης του πολιτιστικού πλούτου και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας. Ξεναγήσεις, περιηγήσεις, περίπατοι, πεζοπορίες, εκπαιδευτικά προγράμματα και παρουσιάσεις, ποδηλατικές διαδρομές και καλλιτεχνικά δρώμενα συνθέτουν και τις φετινές "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές", δημιουργώντας μια γιορτή πολιτιστικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις των "Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών" στο avgi.gr

Συνεργασία Ελευσίνας και EU-Japan Fest

"Ως ιδιαίτερα ξεχωριστή περίπτωση αντιμετωπίζει την Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021" ο Shuji Kogi, γενικός γραμματέας του ΕU-Japan Fest Committee, που επισκέφθηκε την πόλη στο πλαίσιο της συνεργασίας του οργανισμού EU-Japan Fest.

Η κόρη του Άμος Όζ στην Αθήνα

Η κόρη του Άμος Οζ Φάνια Οζ Σάλτσμπεργκερ μιλά απόψε, στις 6 μ.μ. στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με θέμα "Η κληρονομιά του Άμος Όζ στο σημερινό Ισραήλ".

"Μονόγραμμα - Ευγένιος Σπαθάρης"

Με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του Ευγένιου Σπαθάρη, το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα http://www.ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ την εκπομπή "Μονόγραμμα - Ευγένιος Σπαθάρης".

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις