Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

Η ατομική έκθεση φωτογραφίας “Haunted Souls” του Ανδρέα Θεολογίτη εγκαινιάζεται απόψε, στις 7 μ.μ., στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή με διάρκεια έως τις 17 Απριλίου Κασσαβέτη 18, Κηφισιά. Η...

Η ατομική έκθεση φωτογραφίας “Haunted Souls” του Ανδρέα Θεολογίτη εγκαινιάζεται απόψε, στις 7 μ.μ., στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή με διάρκεια έως τις 17 Απριλίου Κασσαβέτη 18, Κηφισιά.

Η εγκατάσταση «Χωρίς πλαίσιο» της Ιωάννα Μύρκα παρουσιάζεται την Πέμπτη 18 Απριλίου, στις 7.30 μ.μ. στον χώρο F.O.B. - art container, Ίριδος 4 στο Παλαιό Φάληρο με διάρκεια έως και 21 Απριλίου.

Η έκθεση της Ειρήνης Παπαδημητρίου με τίτλο “Μνήμες”, παρουσιάζεται την Τρίτη 9 Απριλίου, στην γκαλερί «7» σε επιμέλεια Λήδας Καζαντζάκη και διάρκεια έως τις 11 Μαΐου. Σόλωνος 20.

Η ατομική έκθεση φωτογραφίας της Αμαλίας Σεραφειμάκη παρουσιάζεται από αύριο, στις 7.30 μ.μ., στην γκαλερί Σκουφά, με διάρκεια έως 4 Μαΐου. Σκουφά 4, Κολωνάκι.

Η ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Σύγχρονες Μυθοπλασίες” εγκαινιάζεται την Παρασκευή 5 Απριλίου, από τις 8 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ., στην Αίθουσα Τέχνης "Αστρολάβος - Δεξαμενή" Ξανθίππου 11, Κολωνάκι.

Η ομαδική έκθεση “Τα καΐκια που πληγώναμε” συνεχίζεται στο Πολεμικό Μουσείο / Παράρτημα Ναυπλίου, έως και τις 14 Απριλίου.

Η έκθεση “Χρώματα Μνήμης” συνεχίζεται στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του Δήμου Αθηναίων, έως και τις 12 Μαΐου, Αγγελικής Χατζημιχάλη 6 στην Πλάκα.

Δυο διαφορετικές ενότητες δουλειάς συνδυάζει και παρουσιάζει ο Μάρκος Καμπάνης στην έκθεσή του που συνεχίζεται στο i-D ProjectArt έως και τις 4 Μαΐου με τον τίτλο «Ούτε μέρα χωρίς γραμμή», σε επιμέλεια Μαρίας Ξανθάκου. Κανάρη 12, Κολωνάκι.

Η έκθεση έργων του λαϊκού ζωγράφου Μιλτιάδη Σελίμη συνεχίζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη «Ντίνος Κατσαφάνας» έως τις 14 Απριλίου, Ραιδεστού 32 και Π. Τσαλδάρη.

Η ατομική έκθεση της Μαρίας Ζερβός Όλυμπος συνεχίζεται έως τις 20 Απριλίου στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, Αρματολών και Κλεφτών 48.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις