Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

Τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης εικαστικών έργων του ζωγράφου, λογοτέχνη και θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, πραγματοποιούνται αύριο, στις 7.30 μ.μ., στις Αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης...

Τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης εικαστικών έργων του ζωγράφου, λογοτέχνη και θεωρητικού τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, πραγματοποιούνται αύριο, στις 7.30 μ.μ., στις Αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, Φίλωνος 29 (Κτήριο Παλαιού Ταχυδρομείου). Η έκθεση "Εξεικονίσεις Art - Est" θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου. Από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο θα γίνονται ξεναγήσεις, στις 6.30 μ.μ., ενώ την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 7 μ.μ. και το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, ο Κώστας Ευαγγελάτος θα μιλήσει για θεωρητικά θέματα της σύγχρονης τέχνης και θα συνομιλήσει με καλλιτέχνες, ιστορικούς τέχνης, συγγραφείς και λογοτέχνες.

 

Δυο διαφορετικές ενότητες δουλειάς συνδυάζει και παρουσιάζει ο Μάρκος Καμπάνης στην έκθεσή του που εγκαινιάζεται αύριο στο i-D ProjectArt με τον τίτλο «Ούτε μέρα χωρίς γραμμή», με έργα από τις εικαστικές του ενότητες «Το μουσείο των δέντρων» και το «365». Η έκθεση εμπεριέχει τοπία, εσωτερικά δέντρα, αφηρημένες συνθέσεις, πρόσωπα, διακοσμητικά μοτίβα ζωγραφισμένα με πολλές τεχνικές και υλικά όπως ακρυλικά, λάδια, κάρβουνο, παστέλ, μονοτυπίες, νωπογραφίες. Παράλληλα εκτίθενται και δείγματα εφαρμοσμένης τέχνης, κυρίως ζωγραφισμένα, πολυτελή ξύλινα κουτιά. Διάρκεια έκθεσης ως 4 Μαΐου 2019. Κανάρη 12, Κολωνάκι,

 

Δεύτερη παράταση της έκθεσης του MOMus - Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Αλέξανδρος Ιόλας: Η κληρονομιά», έως την Κυριακή 31 Μαρτίου.

 

Ο Νίκος Αρβανίτης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση «Δώδεκα ώρες» στην a.antonopoulou.art, την Παρασκευή 5 Απριλίου 7 μ.μ. - 10 μ.μ. και διάρκεια έως 18 Μαΐου. Ώρες λειτουργίας: Τετ. - Παρ. 2 - 8 μ.μ. και Σάββατο 12 μ. - 4 μ.μ. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

 

Η ατομική έκθεση φωτογραφίας “Haunted Souls” του Ανδρέα Θεολογίτη εγκαινιάζεται την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 7 μ.μ., στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, με διάρκεια έως τις 17 Απριλίου. Γρηγορίου Αυξεντίου και Κασσαβέτη, Κηφισιά.

 

“Μια ματιά στην τέχνη της Αφρικής” είναι ο τίτλος της έκθεσης που πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης έως και τις 6 Απριλίου με αντιπροσωπευτικά αντικείμενα από τη Συλλογή Μιχαήλ Σκούλλου. Η έκθεση στον εκθεσιακό χώρο και στο φουαγέ του 2ου ορόφου, λειτουργεί καθημερινά, 6 - 10 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο