Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο σπίτι του ο Μίκης

ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Μίκης Θεοδωράκης, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Ο κορυφαίος συνθέτης πήρε εξιτήριο χθες το απόγευμα από το Ιατρικό Κέντρο, όπου νοσηλευόταν από τις 26...

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο Μίκης Θεοδωράκης, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Ο κορυφαίος συνθέτης πήρε εξιτήριο χθες το απόγευμα από το Ιατρικό Κέντρο, όπου νοσηλευόταν από τις 26 Φεβρουαρίου "λόγω επεισοδίου δύσπνοιας και ταχυαρρυθμίας, επί εδάφους υποτροπιάζουσας κολπικής μαρμαρυγής", όπως αναφέρει η ανακοίνωση του θεραπευτηρίου. Η φαρμακευτική αγωγή, η τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότη, στις 8 Μαρτίου, και η ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας έφεραν τα θετικά αποτελέμσατα ώστε από χθες το απόγευμα ο συνθέτης να βρίσκεται στο σπίτι του, καθώς "υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της καρδιακής του λειτουργίας εξ αποστάσεως", όπως αναφέρει το ανακοινωθέν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο