Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η έκθεση του Γιώργου Ζιάκα «Ζωγραφική για τον κινηματογράφο» εγκαινιάζεται αύριο στην αίθουσα τέχνης «Έκφραση - Γιάννα Γραμματοπούλου», με διάρκεια έως και τις 6 Απριλίου. Βαλαωρίτου 9Α. Η έκθεση "Η...

Η έκθεση του Γιώργου Ζιάκα «Ζωγραφική για τον κινηματογράφο» εγκαινιάζεται αύριο στην αίθουσα τέχνης «Έκφραση - Γιάννα Γραμματοπούλου», με διάρκεια έως και τις 6 Απριλίου. Βαλαωρίτου 9Α.

Η έκθεση "Η θεωρία των κωδικοποιημένων χαρτιών" του Κωνσταντίνου Πάτσιου παρουσιάζεται στην γκαλερί Αlma Contemporary Art Gallery, από τις 28 Μαρτίου έως τις 4 Μαΐου. Υψηλάντου 24, Κολωνάκι.

Εγκαίνια σήμερα στις 7 μ.μ. της έκθεσης ζωγραφικής του Serhad Bapir στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Έως και τις 29 Μαρτίου.

Η έκθεση φωτογραφίας του Στράτου Καλαφάτη “Αρχιπέλαγος” εγκαινιάζεται την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 8 μ.μ., στο Μέγαρο Εϋνάρδου, Αγ. Κωνσταντίνου 20 και Μενάνδρου, έως και 20 Απριλίου.

Έκθεση ζωγραφικής της Mary Cox με τίτλο «Unruly Phenomena» εγκαινιάζεται στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής, την Τρίτη 12 Μαρτίου, με διάρκεια έως 11 Απριλίου.

Η έκθεση του Νίκου Γιώργου Παπουτσίδη με τίτλο «Τρόπαιον Ίστημι» εγκαινιάζεται αύριο, στις 7.30 μ.μ., στον Εικαστικό Κύκλο Sianti, Βασ. Αλεξάνδρου 2, έως και 30 Μαρτίου.

Η Έκθεση Ζωγραφικής του Παντελή Βαϊμάκη "A Painting Portfolio" εγκαινιάζεται την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 8 μ.μ., στον Πολυχώρο Μύρτιλλο, Λάμψα και Τριφυλίας, Αμπελόκηποι.

Διπλή έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα των Δημήτρη Ανδρεάδη με τίτλο Father και της Μαρίας Ζερβός με τίτλο Olympus. Έως και τις 20 Απριλίου. Αρματολών και Κλεφτών 48.

Η έκθεση με τίτλο “Η Συλλογή της Alpha Bank. Ελληνική Τέχνη από το 1950 έως σήμερα” παρουσιάζεται στην Πινακοθήκη Ιωαννίνων έως 29 Απριλίου.

Συνεχίζεται έως τις 16 Μαρτίου η έκθεση της Αμαλίας Σταυρουλάκη με τίτλο «Human Tress» στην γκαλερί «7», Σόλωνος 20.

Συνεχίζεται έως τις 16 Μαρτίου στην Evripides Art Gallery η έκθεση ζωγραφικής «Νίκος Χουλιαράς. Οι ζωγραφιές της επόμενης μέρας. Ξαναβλέποντας τη ζωγραφική του», Ηρακλείτου 10 και Σκουφά Κολωνάκι.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις