Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύντομα

Εργαστήριο για το Αρχαίο Δράμα Το Εθνικό Θέατρο πραγματοποιεί εξειδικευμένο εντατικό εργαστήριο για το Αρχαίο Δράμα για πτυχιούχους δραματικών σχολών, υπό τη διεύθυνση της Λυδίας Κονιόρδου το οποίο...

Εργαστήριο για το Αρχαίο Δράμα

Το Εθνικό Θέατρο πραγματοποιεί εξειδικευμένο εντατικό εργαστήριο για το Αρχαίο Δράμα για πτυχιούχους δραματικών σχολών, υπό τη διεύθυνση της Λυδίας Κονιόρδου το οποίο ξεκινά μέσα στον Ιανουάριο και διαρκεί τρεις μήνες. Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν πάνω στην «Εκάβη» του Ευριπίδη και στο τέλος της διαδικασίας θα γίνει παρουσίαση υπό μορφή εργασίας σε εξέλιξη και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Οι συναντήσεις θα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα (Σάββατο, Κυριακή και ένα απόγευμα εντός της εβδομάδας), ενώ στην κίνηση θα συνεργάζεται η Μαριάννα Καβαλλιεράτου. Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου να στέλνουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sv@n-t.gr, ενώ η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει κατόπιν ακρόασης. Το κόστος συμμετοχής είναι 300 ευρώ (σε τρεις δόσεις)

Παρατάσεις παραστάσεων

"Το αηδόνι του αυτοκράτορα", το μουσικό παραμύθι της Λένας Πλάτωνος, ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους θεατές κι ως εκ τούτου παρατείνει το συναρπαστικό animation ταξίδι του στην Πειραματική Σκηνή της ΕΛΣ για επτά επιπλέον παραστάσεις, στις 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24 Φεβρουαρίου. Η προπώληση των εισιτηρίων για τις επιπλέον παραστάσεις έχει ξεκινήσει στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (2130885700), στα Public, στο http://tickets.public.gr, στην www.ticketservices.gr και στα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου).

Παράταση και για το έργο του Γεωργίου Βιζυηνού «Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως» που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του νέου θεσμού «Θέατρο στη Βιβλιοθήκη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε σκηνοθεσία Κων/νου Παπακωνσταντίνου. Οι παραστάσεις παρατείνονται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου (έξι επιπλέον παραστάσεις 14-15, 21-22 και 28-29 Ιανουαρίου).

Δείτε όλα τα σχόλια