Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.8°C26.6°C
3 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C25.3°C
2 BF 35%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.5°C24.7°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
1 BF 33%
Μέρες Χριστουγέννων στην Πλατεία Εξαρχείων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μέρες Χριστουγέννων στην Πλατεία Εξαρχείων

Μια πολύχρωμη γιορτή με ζωντανή μουσική, εικαστικά δρώμενα, παζάρι βιβλίων και πολλές εκπλήξεις οργανώνεται σήμερα και αύριο στην Πλατεία Εξαρχείων.

Η ομάδα πρωτοβουλίας και διοργάνωσης της γιορτής σημειώνει πως πρόκειται για μια “πρόκληση να να υπερβαίνεις τα όρια και τον θόρυβο της πραγματικότητας. Χωρίς σπόνσορες ή χορηγούς, κόντρα σε όσους επιβουλεύονται τη ζωή της γειτονιάς μας, να αναπνεύσουμε στην πλατεία με αέρα δημιουργικότητας, με χαμόγελα συντροφικότητας και αλληλεγγύης, με παιδιά να παίζουν στους δρόμους. Με μια λέξη, να νικήσουμε τον φόβο από όπου κι αν αυτός εκπορεύεται”.

Το πάρτι απόψε αρχίζει από νωρίς και το ανοίγει ο Άκης Καπράνος με DJ Set στις 6.30 μ.μ. Ακολουθούν στις 8 μ.μ. ο Clio K, στις 9 μ.μ. ο Bασίλης Ράλλης και στις 10 μ.μ. Bog Art.

Αύριο η έναρξη είναι στις 7 μ.μ. με DJ Set rocky horror picture show με τον Ηλία Φραγκούλη. Στις 9.30 μ.μ. συνεχίζει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι Απροσάρμοστοι και special guest ο Θοδωρής Μανίκας.

Το παζάρι βιβλίων ξεκινά στις 11.30 το πρωί και συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ. Εκτός από βιβλία, διατίθενται σπάνια DVD σε ειδικές εορταστικές τιμές. Οι εκδόσεις που συμμετέχουν είναι οι Αστάρτη, Απόπειρα, Αλφειός, Βιβλιοπέλαγος, Bibliotheque, Ενδυμίων, Ελεύθερος Τύπος, Έρμα, Χαραμάδα, Οξύ, Κοάν, Φαρφουλάς, Κοροντζής, Κουκούτσι, Περισπωμένη, Sestina και Πανοπτικόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL