Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

“Φεγγίδες" είναι ο τίτλος της έκθεσης που εγκαινιάζεται στις 15 Δεκεμβρίου στο Λουτρό των Αέρηδων, έως και 21 Ιανουαρίου. Κυρρήστου 8 Πλάκα. Η έκθεση «Γρηγόρης Μπαλογιάννης Αγιογράφος» εγκαινιάζεται...

“Φεγγίδες" είναι ο τίτλος της έκθεσης που εγκαινιάζεται στις 15 Δεκεμβρίου στο Λουτρό των Αέρηδων, έως και 21 Ιανουαρίου. Κυρρήστου 8 Πλάκα.

 

Η έκθεση «Γρηγόρης Μπαλογιάννης Αγιογράφος» εγκαινιάζεται απόψε, στις 7.30 μ.μ., στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, με διάρκεια έως 13 Ιανουαρίου.

 

Η ατομική έκθεση της Sophie Tottie με τίτλο "I Am. Are You?" συνεχίζεται έως τις 26 Ιανουαρίου στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα. Αρματολών και Κλεφτών 48.

 

Η έκθεση «Καλλιέργειες/Cultures», με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, εγκαταστάσεις, βίντεο και φωτογραφίες των καθηγητών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, εγκαινιάζεται απόψε, στις 7 μ.μ., στο Γεωργικό Μουσείο. Προλογίζουν οι πρυτάνεις των δύο ακαδημαϊκών ιδρυμάτων Σπυρίδων Κίντζιος και Πάνος Χαραλάμπους. Διάρκεια έως 31 Ιανουαρίου Ιερά Οδός 75, Βοτανικός.

 

Εγκαινιάζεται στις 14 Δεκεμβρίου η έκθεση «Guilty Secret» των Δημήτρη Ντάσιου και Ιωάννας Παρασκευά με διάρκεια έως 12 Ιανουαρίου. Ηρακλείτου 10 και Σκουφά.

 

Έκθεση του Ανδρέα Γιαννούτσου εγκαινιάζεται στις 14 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα με τίτλο «Επίμονες χartινες κυρίες».

 

Συνεχίζεται έως τις 9 Φεβρουαρίου στην Πινακοθήκη Γιώργου Βογιατζόγλου η έκθεση «Τρεις συλλέκτες - Tρεις εποχές», με έργα από τις συλλογές του Γιώργου Βογιατζόγλου, του Σωτήρη Φέλιου και του Χρίστου Χριστοφή, σε επιμέλεια Μάνου Στεφανίδη. Εκτίθενται εκατό έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας, εβδομήντα Ελλήνων δημιουργών, γεννημένων από το 1930. Ελ. Βενιζέλου 63, Ν. Ιωνία.

 

«Χρήστος και Φωτεινή, λόγος και εικόνα» είναι ο τίτλος της έκθεσης εικονογράφησης, χαρακτικής και ζωγραφικής από είκοσι επτά συνεργασίες της Φωτεινής Στεφανίδη με τον Χρήστο Μπουλώτη στην Gallery 7, έως και τις 5 Ιανουαρίου Σόλωνος 20.

 

Η έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας του Σωκράτη Μαυρομμάτη “Αποσπάσματα Fragments”, συνεχίζεται έως τις 27 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ. Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Όλγας 108, α’ όροφος.

 

Η ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο «Σεκάνς» συνεχίζεται στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου έως τις 26 Ιανουαρίου. Γουναροπούλου 6, Άνω Ιλίσια.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις