Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δυο εκθέσεις φωτογραφίας εγκαινιάζονται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ στη Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Όλγας 108. Πρόκειται για την έκθεση του...

Δυο εκθέσεις φωτογραφίας εγκαινιάζονται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ στη Βίλα Καπαντζή, Βασιλίσσης Όλγας 108. Πρόκειται για την έκθεση του Σωκράτη Μαυρομμάτη “Αποσπάσματα” σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή και την έκθεση του Στράτου Καλαφάτη “Αρχιπέλαγος”. Διάρκεια εκθέσεων έως 27 Ιανουαρίου.

“Μικρές Γεωγραφίες της Ζωγραφικής”, είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με έργα των ζωγράφων Μάρκου Καμπάνη, Στέλλας Μελετοπούλου και Μαρίας Φιλοπούλου. Μέρλιν και Β. Σοφίας.

Η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Άγγελου Παπαδόπουλου με τίτλο «Ακατέργαστα τοπία του μυαλού» παρουσιάζεται έως και τις 14 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος», Μηθύμνης 12 και Επτανήσου στην Πλατεία Αμερικής.

Μια έκθεση με επιλογή από τα έργα που αποκτήθηκαν από το 2017 έως το 2018 πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 20 Ιανουαρίου στο ΕΜΣΤ. Τίτλος “Νέα Αποκτήματα. 2017-2018”.

“Ξανά στο Ψυχικό” είναι ο τίτλος της έκθεσης που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λέφα στο Ψυχικό με έργα της σκιτσογράφου Έλλης Σολομωνίδου - Μπαλάνου και διάρκεια έως 8 Μαρτίου.

«Μεσόγειος. Η Μεσόγειος Θάλασσα μέσα από την ποίηση των λαών της» είναι η έκθεση Εικαστικών Τεχνών που οργανώνει το ΕΕΤΕ στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29, έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας και η νεοϊδρυθείσα ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. A+A teleia KALAMATA συνδιοργανώνουν περιοδική φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Αθέατη Μνήμη» στον νέο χώρο τέχνης Α49, στην οδό Αναγνωσταρά 49, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας με φωτογραφίες και κείμενα από ευρήματα στις αρχαιολογικές αποθήκες της Μεσσηνίας που για πρώτη φορά εκτίθενται στο κοινό. Διάρκεια έως και τις 28 Ιανουαρίου.

Η έκθεση ζωγραφικής του Ανέστη Πρωταίου «Ελλάδα του Βορρά» παρουσιάζεται στην Πινακοθήκη Γρηγοριάδη έως τις 20 Δεκεμβρίου. Μαρίνου Αντύπα 18, Ηράκλειο Αττικής (στάση ΗΣΑΠ).

Η έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Αστερίου παρουσιάζεται έως τις 7 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης 24γράμματα στο Χαλάνδρι, Πεντέλης 77, 1ος όροφος, εμπορικό κέντρο Ερμείον.

Η ατομική του Τάσου Μισσούρα συνεχίζεται έως τις 12 Ιανουαρίου στην alma Contemporary Art Gallery Υψηλάντου 24, Κολωνάκι.

Δείτε όλα τα σχόλια