Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Αναβολή συναυλίας για πυρόπληκτους

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που ήταν αφιερωμένη στους πληγέντες από την ολέθρια πυρκαγιά του καλοκαιριού, εξαιτίας ασθένειας του μαέστρου Στέφανου Τσιαλή. Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να απευθυνθούν στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (τηλ.: 210 7282333) για να ενημερωθούν σχετικά με την επιστροφή του αντιτίμου.

Ιστορικός περίπατος με αφορμή το Πολυτεχνείο

Στο πλαίσιο του αντιφασιστικού μήνα μνήμης αντίστασης με αφορμή την ιστορική επέτειο του Πολυτεχνείου, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου οι οργανώσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας με τον Στέλιο Λογοθέτη, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Πολυτεχνείου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Σε ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται πως “η διατήρηση της ιστορικής μνήμης και οι αντιδικτατορικοί αγώνες της Αριστεράς αποτελούν ζωτικό κομμάτι για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας δημοκρατίας, ισότητας και αλληλεγγύης”.

“Εγώ δεν είμαι ποιητής” στον Βόλο

Το βιβλίο του Αντώνη Ρουπακιώτη “Εγώ δεν είμαι ποιητής” (εκδόσεις Θεμέλιο) παρουσιάζεται το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Πορφυρογένη στην Αγριά Βόλου. Θα μιλήσουν οι Αναστάσιος Βολιώτης και Ηλίας Νικολακόπουλος. Ποιήματα θα διαβάσουν οι Άλκηστις Καλαντζή, Βασίλης Μιτσάκης και ο συγγραφέας.

Παράσταση για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Παράσταση για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα δοθεί στις 12 Νοεμβρίου με το θεατρικό έργο «Στη μοναξιά των κάμπων με βαμβάκι» του Μπερνάρ - Μαρί Κολτές, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κώστα Ζάπα στον Τεχνοχώρο Cartel (Μικέλης 4 και Αγ. Άννης) στον Βοτανικό, στις 9 μ.μ. Την παράσταση θα προλογίσει ο μεταφραστής του έργου Δημήτρης Δημητριάδης. Θα παρευρεθεί και ο γενικός διευθυντής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Ηλίας Παυλόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL