Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.6°C15.2°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.5°C13.5°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C14.7°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία παρουσιάζει την έκθεση του Τάκη Τλούπα με τίτλο "Μια στιγμή μέσα στον χρόνο", το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, όπου η κόρη του Βάνια Τλούπα, θα αναφερθεί στο έργο του μεγάλου δημιουργού, Πόντου 12 στα Ιλίσια, στις 7.30 μ.μ.

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα εγκαινιάζεται το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. η έκθεση «Συναγωνιστής: Έλληνες Εβραίοι στην Εθνική Αντίσταση» που θα διαρκέσει έως 11 Ιανουαρίου, Γ. Παπανδρέου 2.

Στην Αίθουσα Τέχνης “Αστρολάβος” εγκαινιάζεται την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου η έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Μανουρά με τίτλο: "Nana's dream" και η έκθεση της Ναυσικάς Παπαθανασίου με τίτλο "Viewpoints". Ξανθίππου 11, Κολωνάκι.

Στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας συνεχίζεται η φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Ματιές στην Οικουμένη με τον φακό του Γιώργη Πούπη» από τους βασιλικούς τάφους των Αιγών και των ανθρώπων που εργάστηκαν στην ανασκαφή και την ανάδειξή τους, από το Άγιο Όρος και από όλον τον κόσμο.

Εγκαινιάζεται απόψε στις 7 μ.μ. στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος από τον διοικητή κ. Γιάννη Στουρνάρα η έκθεση “Στιγμιότυπα: 12 ιστορίες από την Τράπεζα της Ελλάδος μέσα από τον φακό του Κ. Μεγαλοκονόμου". Επιμέλεια: Χάρις Κανελλοπούλου.

Στην γκαλερί «7» παρουσιάζεται η καινούργια δουλειά της Νίκης Νικολαίδη με τίτλο “H μόνη μας πατρίδα είναι η παιδική μας ηλικία. Rolandbarthes”. Σόλωνος 20.

Στην Γκαλερί Κέννεντι της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης εγκαινιάζεται αύριο στις 6 μ.μ. η έκθεση χαρακτικής «Τελικά γράφω ή σχεδιάζω; - Ο οπτικός και συμβολικός μικρόκοσμος του Günter Grass» σε επιμέλεια της Marta Wróblewska, Μασσαλίας 22, μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου.

Στην αίθουσα τέχνης Περί Τεχνών Καρτέρης πραγματοποιείται η ατομική έκθεση χαρακτικής της Ντίνας Κώτσιου με τίτλο «Η άλλη όψη του φεγγαριού», Ηροδότου 5, Κολωνάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL