Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.6°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C27.0°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.1°C29.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
3 BF 84%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

Movies

ΚΥΡΙΑΚΗ EPSILON, 21.15 ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Κωμωδία, παραγωγής 2009, με τους Μπεν Στίλερ, Έιμι Άνταμς, Όουεν Γουίλσον, Ρόμπιν Γουίλιαμς. O Λάρι Ντέιλι, επιτυχημένος επιχειρηματίας, σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις του στους παλιούς του φίλους - εκθέματα του Μουσείου, μαθαίνει ότι πρόκειται να μεταφερθούν σε άλλο χώρο. Μαζί τους όμως θα ταξιδέψει και η χρυσή πλάκα που θα "ξυπνήσει" δεκάδες ιστορικές μορφές κι επικίνδυνα πλάσματα, που θα ξεκινήσουν μια επική μάχη.
 

ΚΥΡΙΑΚΗ STAR, 00.30 ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

Δραματική ταινία, παραγωγής 2010, με τους Κλάιβ Όουεν, Κάθριν Κίνερ, Λιάνα Λιμπεράτο, Βαϊόλα Ντέιβις. Η δεκατετράχρονη Άνι γνωρίζει ένα νέο φίλο στο Internet και, όταν τον συναντά, ανακαλύπτει πως είναι ένας 40χρονος που σκοπεύει να τη βιάσει. Ο πατέρας της στοιχειώνεται από την επίθεση και αποφασίζει να αναζητήσει τον ένοχο, ενώ η μητέρα μένει πίσω στο σπίτι. Η ιστορία γίνεται γνωστή στο σχολείο της Άνι και η οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη περιπέτεια.
 

ΔΕΥΤΕΡΑ ALPHA, 00.10 ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ

Για κάποιους ήρωας, για άλλους προδότης, ο Έντουαρντ Σνόουντεν, νούμερο ένα καταζητούμενος στον κόσμο, θα κλονίσει συθέμελα με τις αποκαλύψεις του τις πολιτικές ισορροπίες του πλανήτη και θα γράψει ιστορία. Ο Όλιβερ Στόουν υπογράφει ένα καθηλωτικό θρίλερ για τον άνθρωπο που εγκατέλειψε τη σύντροφο και την εξασφαλισμένη καριέρα του και επέλεξε τον δρόμο της προσωπικής ευθύνης και αρετής. Ο Αμερικανός Έ. Σνόουντεν εγκαταλείπει απροειδοποίητα την εργασία του ως υψηλόβαθμος στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) και τη CIA και επισκέπτεται το Χονγκ Κονγκ για να συναντηθεί μυστικά με δύο δημοσιογράφους. Είναι Μάιος του 2013 και ο Σνόουντεν έχει αποφασίσει -έπειτα από μια δραματική μάχη με τον εαυτό του- να δώσει στη δημοσιότητα τα απόρρητα έγγραφα που συγκέντρωσε σχολαστικά στα άδυτα των εθνικών υπηρεσιών ασφαλείας: η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί και υποκλέπτει τις ψηφιακές επικοινωνίες όχι μόνο άλλων κυβερνήσεων ή τρομοκρατικών ομάδων, αλλά και απλών πολιτών. Παίζουν: Τζόζεφ Γκόρντον - Λέβιτ, Σέιλιν Γούντλεϊ, Μελίσα Λίο, Ζάκαρι Κουίντο, Τομ Γουίλκινσον, Νίκολας Κέιτζ. Παραγωγή ΗΠΑ - Γερμανίας 2016.

ΔΕΥΤΕΡΑ EPSILON, 21.50 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ

Θρίλερ, παραγωγής 2013, με τους Μπεν Άφλεκ, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζέμα Άρτερτον. Όταν ένας φτωχός φοιτητής που κάνει ηλεκτρονική εξαπάτηση σε ένα online παιχνίδι πόκερ πιάνεται, οργανώνει μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που θεωρεί ότι τον έπιασε, έναν πονηρό επιχειρηματία. Γοητεύεται από τις υποσχέσεις του για γρήγορο χρήμα, όμως σύντομα ανακαλύπτει ότι είναι μπλεγμένος στο οργανωμένο έγκλημα.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ3, 23.00 ΓΚΛΟΡΙΑ

Στα 58 της η Γκλόρια, χωρισμένη και με τα παιδιά της μεγάλα, παραμένει ζωντανή και γεμάτη ενέργεια. Αναζητά συντροφιά σε πάρτι ενηλίκων και, όταν συναντά τον Ροδόλφο, έναν χωρισμένο 65άρη, νομίζει πως βρήκε τον πραγματικό έρωτα στη δύση της ζωής της. Σύντομα ανακαλύπτει ότι η σχέση τους είναι πολύ δύσκολη. Παραγωγή Χιλής - Ισπανίας 2013, με τους Πολίνα Γκαρσία, Σέρτζιο Χερνάντες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ALPHA, 21.00 ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ

Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου δεν μπορεί να καταλάβει εάν η επανεμφάνιση της σαγηνευτικής Αντζέλικα οφείλεται στη... μυθική γοητεία του ή στη σφοδρή επιθυμία της να ανακαλύψει τη θρυλική "Πηγή της Αιώνιας Νεότητας". Όταν έρθει αντιμέτωπος με τον φοβερό κουρσάρο Μαυρογένη, θα δυσκολευτεί να αποφασίσει ποιος από τους δύο είναι χειρότερος... Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρουζ, Τζέφρι Ρας, Κέβιν ΜακΝάλι, Κιθ Ρίτσαρντς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL