Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥ ΣΙΛΣ ΜΑΡΙΑ ΕΡΤ2, 00.15ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΤ1, 23.00ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΒΟΥΛΗ, 22:00ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΑΚΑΚΙΕΣ ΒΟΥΛΗ, 22.00ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΒΟΥΛΗ, 22.00ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ALPHA, 23.30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΟΥ ΣΙΛΣ ΜΑΡΙΑ ΕΡΤ2, 00.15

Δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας, Ελβετίας, Γερμανίας, ΗΠΑ, Βελγίου 2014, σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Ασαγιάς. Μια εγκεφαλική, δραματικά ισχνή παραβολή πάνω στη ζωή και την τέχνη, η οποία χάρισε στην Κρίστεν Στιούαρτ το Σεζάρ καλύτερου Β' γυναικείου ρόλου.

Στην τοποθεσία των Άλπεων, Σιλς Μαρία, αγαπημένο καταφύγιο του Φρίντριχ Νίτσε, καταφτάνει η διάσημη ηθοποιός Μαρία Έντερς για να ξεκινήσει πρόβες για την αναβίωση του θεατρικού έργου που την έκανε σταρ στα νιάτα της, 20 χρόνια πριν.

Μόνο που τώρα καλείται να υποδυθεί όχι τη φουριόζα νεαρή Σίγκριντ, αλλά τη μεγαλύτερη σε ηλικία Έλενα. Βοηθός της είναι η γραμματέας της, η Βαλεντίν, και άτυπη αντίπαλός της η νεαρή ηθοποιός που προσλαμβάνεται για τον νεότερο ρόλο: μια κακομαθημένη χολιγουντιανή στάρλετ που έχει ως μοναδικά όπλα της τη διασημότητα και το hype γύρω από το όνομά της, λόγω του εμπορικού σινεμά, το οποίο υπηρετεί με νωχελική έπαρση. Παίζουν: Ζιλιέτ Μπινός, Κρίστεν Στιούαρτ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Λαρς Άιντινγκερ, Τζόνι Φλιν, Άνγκελα Βίνκλερ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΕΡΤ1, 23.00

Δραματική κομεντί, συμπαραγωγής Γερμανίας-Βελγίου-ΗΠΑ-Γαλλίας 2013, βασισμένη στο βιβλίο της Φρανσουάζ Ντορνέ «La Douceur Αssassine». Ο Μάθιου Μόργκαν, Αμερικανός συνταξιούχος καθηγητής Φιλοσοφίας, μετά τον θάνατο της αγαπημένης του Γαλλίδας συζύγου επιμένει πεισματικά να ζει στο Παρίσι με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μέχρι τη ημέρα που γνωρίζει μια νεαρή γυναίκα, δασκάλα του τσα-τσα. Η αισιοδοξία και η φρεσκάδα της δίνουν στον μελαγχολικό καθηγητή μαθήματα ζωής. Παίζουν: Μάικλ Κέιν, Κλεμάνς Ποεσί, Τζάστιν Κερκ, Γκίλιαν Άντερσον, Τζέιν Αλεξάντερ.

ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΒΟΥΛΗ, 22:00

Θρίλερ του Ντάνιελ Νετχάιμ, παραγωγής Αυστραλίας 2011. Παίζουν: Γουίλεμ Νταφόε, Σαμ Νίλ, Φράνσις Ο'Κόνορ. Ο μισθοφόρος Μάρτιν αναζητά την τελευταία τίγρη της Ταζμανίας στις παρθένες δασικές εκτάσεις του νησιού. Οι πιέσεις που δέχεται από τη μυστηριώδη εταιρεία βιοτεχνολογίας που του έχει αναθέσει την αποστολή και η γνωριμία του με τη χήρα Λούσι και τα παιδιά της θα αλλάξουν τον σκοπό της επίσκεψής του.

ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΑΚΑΚΙΕΣ ΒΟΥΛΗ, 22.00

Δραματική ταινία του Πάμπλο Τζιορτζέλι, μια βαθιά ανθρώπινη ταινία δρόμου, παραγωγής Αργεντινής - Ισπανίας 2011, με τους Χερμάν Ντε Σίλβα, Έμπε Ντουάρτε. Ο Ρουμπέν, ένας μοναχικός οδηγός φορτηγού, αναλαμβάνει απρόθυμα να μεταφέρει από την Παραγουάη στο Μπουένος Άιρες τη νεαρή Τζασίντα και το μωρό της. Δύο πεπρωμένα συναντιούνται, αποκαλύπτουν τις αποτυχίες του παρελθόντος και δημιουργούν υποσχέσεις ευτυχίας...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΒΟΥΛΗ, 22.00

Αριστουργηματική ταινία - ντοκιμαντέρ του Τζίγκα Βερτόφ, παραγωγής Σοβιετικής Ένωσης 1929, μια ταινία - σταθμός στην ιστορία του σινεμά, που με την τεχνοτροπία της επηρέασε βαθιά τη μετέπειτα κινηματογραφική εξέλιξη. Η ταινία καταγράφει τη ζωή στην πόλη της Οδησσού και άλλες πόλεις της Σοβιετικής Ένωσης στη δεκαετία του '20, από το χάραμα ώς το σούρουπο. Για τον Βερτόφ, ο φακός, το μάτι της κάμερας, είναι η ιδανική προέκταση του ανθρώπινου ματιού.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ALPHA, 23.30

Κομεντί φαντασίας παραγωγής 2014. Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Νταν Στίβενς, Ντάστιν Χόφμαν, Στιβ Μπουσέμι, Έλεν Μπάρκιν. Ο Μαξ Σίμκιν, τσαγκάρης στη Ν. Υόρκη, στο κατάστημα που του άφησε ο πατέρας του, κάνει μια αδιάφορη ζωή. Όταν αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει μια παλιά ραπτομηχανή από το υπόγειο, διαπιστώνει ότι αποκτά την ικανότητα να... μπαίνει στη ζωή των πελατών του μέσα από τα παπούτσια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL