Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Ο Μπράιαν Φέρι τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο

Δωρεάν θέσεις σε ανέργους για την "Κάρμεν"

1.500 δωρεάν θέσεις για ανέργους προσφέρονται στη γενική δοκιμή της "Κάρμεν" του Μπιζέ, την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 9 μ.μ., στο Ηρώδειο. Η δημοφιλέστερη όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου παρουσιάζεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή στις 27, 28, 29 και 31 Ιουλίου, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σκηνοθεσία Στήβεν Λάνγκριτζ. Η διανομή, με την επίδειξη δελτίου ανεργίας και ταυτότητα, θα γίνει στα ταμεία της Λυρικής στο ΚΠΙΣΝ, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου από τις 2μμ έως τις 9 μ.μ. και την Τρίτη 24 Ιουλίου από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Ο Μπράιαν Φέρι τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο

Ο Μπράιαν Φέρι, ένας από τους πιο καινοτόμους και εμβληματικούς τραγουδιστές και στιχουργούς της ποπ, που τον έχουν χαρακτηρίσει “δανδή της ροκ”, έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα για μια συναυλία στο Ηρώδειο, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου. Δυο μέρες αργότερα, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, θα εμφανισθεί στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης. Η προπώληση των εισιτηρίων για το Ηρώδειο ξεκινά την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Ο Λίνος Κόκοτος στη Ρεματιά

Μια μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη Λίνου Κόκοτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που θα επισκεφθούν απόψε τη Ρεματιά. Η συναυλία που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 - Νύχτες Αλληλεγγύης περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια από την ένδοξη εποχή των πλακιώτικων μπουάτ και το «Νέο Κύμα», αλλά και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του συνθέτη «Ανεμογυαλός». Θα τραγουδήσουν οι Νένα Βενετσάνου, Νίκος Ανδρουλάκης, Έλενα Γιώργου, Τάκης Κωνσταντακόπουλος.

«Αρχαίο δράμα και πολιτική»

To Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος διοργανώνει τη 2η Συνάντηση Νέων Καλλιτεχνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τίτλο «Αρχαίο δράμα και πολιτική», από 22 έως 29 Σεπτεμβρίου, με θεματική την έννοια του κωμικού, πάνω στο οποίο θα διοργανωθεί σειρά εργαστηρίων και διαλέξεων και θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις με στόχο την ανάδειξη σύγχρονων οπτικών και προσεγγίσεών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL