Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.2°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C24.7°C
4 BF 37%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C23.8°C
2 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.6°C21.0°C
2 BF 75%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.4°C
3 BF 35%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού

Η ταλαντούχα Γαλλοδανή σοπράνο Elsa Dreisig με τη συνοδεία του πιανίστα Καρόλου Ζουγανέλη σε ένα ρεσιτάλ που ξεκινά από οπερετικές άριες και έργα σπουδαίων συνθετών της κλασικής μουσικής και φτάνει μέχρι την jazz στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 8.30 μ.μ.

Ο Ψαραντώνης στον... ουρανό!

Ο ιδιοσυγκρασιακός Ψαραντώνης με το τριμελές οικογενειακό συγκρότημά του, τον Νίκο Πλατύραχο να έχει κάνει τις ενορχηστρώσεις και να διευθύνει την ορχήστρα και με προσκεκλημένους «φίλους καλούς», τους Δημήτρη Αποστολάκη, Μάνο Αχαλινωτόπουλο, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μανώλη Κονταρό, Μανώλη Λιδάκη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Τάνια Τσανακλίδου, Μιχάλη Τζουγανάκη και τον Ιταλό τραγουδοποιό και ερμηνευτή Vinicio Capossela, σε μια μεγάλη συναυλία με τίτλο «Θ’ ανεβώ στον ουρανό» -που αναβλήθηκε λόγω καιρού την προηγούμενη Τρίτη- στο Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do). Στις 8.30 μ.μ.

Στο πλαίσιο των Αισχύλειων 2017 η Σtella (Στέλλα Χρονοπούλου) με την τετραμελή μπάντα της -keyboards, μπάσο και ντραμς συμπληρώνουν την φωνή και την κιθάρα της- στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας. Στις 8.30 μ.μ.

Μουσικά σύνολα Δήμου Αθηναίων

Στο πλαίσιο των φθινοπωρινών συναπαντημάτων με τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, το Εργαστήριο Λαϊκής Μουσικής με την ερμηνευτική σύμπραξη της Δώρας Λουίζου και του Μανώλη Σκουλά, σε ένα αφιέρωμα στο νέο κύμα στον πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος). Στις 8.30 μ.μ.

Τελευταία παράσταση του «MAIDen» του Γιώργου Νικολαΐδη (που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας) στο «Θέατρο 104» με ελεύθερη είσοδο και την οποία θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Στις 7 μ.μ.

«Τρεις Ανοίξεις»

Πρεμιέρα της παράστασης της ομάδας Tunnel Of Oppression «Τρεις Ανοίξεις», που θα παίζεται Τετάρτη και Πέμπτη στο «Vault» (Μελενίκου 26, Βοτανικός). Στις 9 μ.μ.

«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω»

Πρεμιέρα του σατιρικού και ημι-αυτοβιογραφικού μονολόγου «Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω», που έγραψε και ερμηνεύει ο Δημήτρης Φράγκιογλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μακαλιά και θα παίζεται κάθε Τετάρτη στο «Bios». Στις 9 μ.μ.

«Ηρακλής Ο Γενναίος»

Για δεύτερη χρονιά (στη συνέχεια κάθε Παρασκευή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου) το θεατρικό έργο «Ηρακλής Ο Γενναίος» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Αποστόλης Ψαρρός στον πολυχώρο «Φούρνος». Στις 9 μ.μ.

Αναγνωστήριο λογοτεχνίας

Έναρξη του κύκλου Αναγνωστήριο, στον οποίο άνθρωποι του θεάτρου θα διαβάζουν αποσπάσματα από το έργο μεγάλων ποιητών και πεζογράφων μας και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στο θέατρο «Σταθμός», με τον Νίκο Ορφανό να διαβάζει Ανδρέα Κάλβο. Στις 7 μ.μ.

«Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη...»

Παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Παπούλια «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη....(Ιστορίες και μνήμες)» (εκδόσεις Αλεξάνδρεια), για το οποίο, ανάμεσα σε αρκετούς επιστήμονες κα πανεπιστημιακούς, θα μιλήσει και η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου στο «Αίθριο του Στρογγυλού» (Παπάγου 23, Άγιος Δημήτριος). Στις 7 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL