Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Αποσύρθηκε η χορηγία για τους κινηματογράφους Απόλλων και Αττικόν

Στην ακύρωση του χορηγικού προγράμματος για την αποκατάσταση των κινηματογράφων Αττικόν και Απόλλων προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος έχει αφαιρεθεί η σχετική καταχώρηση για το συγκεκριμένο έργο.

Σύμφωνα με το Ίδρυμα, η ακύρωση της χορηγίας οφείλεται σε ασυμφωνία με τον δωρεοδόχο σχετικά με τους όρους των εργασιών και των χρημάτων που θα καταβάλλονταν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν εκπληρώθηκαν οι όροι που είχε θέσει το ίδρυμα.

Ακυρώνεται η συναυλία του Tom Odell

Η προγραμματισμένη για αύριο συναυλία του Tom Odell στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ακυρώνεται. Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, έως και αύριο θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων των αγορασμένων εισιτηρίων.

Τροποποίηση ωραρίου για αρχαιολογικούς χώρους

Τροποποιείται για λόγους ασφαλείας το ισχύον διευρυμένο ωράριο στους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία, ώστε να μην υπερβαίνει τον χρόνο δύσης του ηλίου. Στο πλαίσιο αυτό, στο σύνολο των οργανωμένων αρχαιολογικών χώρων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, καθώς και στα μουσεία που περιλαμβάνονται σε αυτούς, το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται για τον μήνα Σεπτέμβριο 8 π.μ. - 7μ.μ. και για τον μήνα Οκτώβριο 8 π.μ. - 6μ.μ.

Βραβείο στην Ούρσουλα Φώσκολου

Το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη από το περιοδικό “Κλεψύδρα” και το Έναστρον Βιβλιοκαφέ απονέμεται στην Ούρσουλα Φωσκόλου για το βιβλίο της «Το Κήτος» (εκδ. Κίχλη). Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Α. Μήτσου, Ε. Γκίκα, Γ. Χάκας, Β. Προβιάς, Γ. Δομιανός, Ε. Σοφός και Π. Πετράκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL