Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
ΣΥΝΤΟΜΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΝΤΟΜΑ

Επίτιμη διδάκτωρ η Κάθριν Φλέμινγκ

Σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναγορεύεται η διακεκριμένη Αμερικανίδα ιστορικός, πρύτανης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Κάθριν Φλέμινγκ σήμερα στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΠΑΜΑΚ, η οποία στην ομιλία της θα εστιάσει στην εγελιανή φιλοσοφία. «H Κάθριν Φλέμινγκ ανήκει στη νέα γενιά φιλελλήνων, που μέσω της θεραπείας των ελληνικών σπουδών στις ΗΠΑ και της μελέτης της σύγχρονης Ιστορίας της χώρας μας προβάλλει στο εξωτερικό τη θετική εικόνα της Ελλάδας» επισημαίνει ο κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών καθηγητής Ηλίας Κουσκουβέλης.

Οι Pussy Riot στην Αθήνα

Δύο από τα μέλη της πιο διάσημης γυναικείας κολλεκτίβας του κόσμου, των Pussy Riot, έρχονται στην Αθήνα για να εμφανιστούν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 7 μ.μ. Πρόκειται για την ποιήτρια Masha Alyokhina και τη δημοσιογράφο Sasha Bogino, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να συνομιλήσουν με το κοινό.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο σε γραμματόσημα

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εγκαινιάζουν το εκδοτικό πρόγραμμα του 2017 με μία σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένη στα 150 χρόνια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου επιλέγοντας σημαντικά εκθέματα από τις μόνιμες εκθέσεις του.

Στη “Σφίγγα” ο Γιώργος Βέης

Βραδιά ποίησης και μουσικής απόψε στην “Σφίγγα” της οδού Κιάφας 13, με τον ποιητή Γιώργο Βέη να συνομιλεί με τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χριστακάκη. Στη συνέχεια η Αργυρώ Καπαρού και ο Θοδωρής Βουτσικάκης ερμηνεύουν τραγούδια που επιλέγει η Λίνα Νικολακοπούλου. Guest η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου. Έναρξη στις 8 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL