Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Ο μουσικός και συνθέτης Paul Goodman παρουσιάζει ακυκλοφόρητες κυρίως συνθέσεις του με τη συνοδεία της Μανωλίας Κοκολογιάννη στη λύρα και του Αλέξη Νόνη στα κρουστά. Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α Κυψέλη, στις 9 μ.μ.

+ Αισθήσεις

Πρεμιέρα απόψε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τον κύκλο +Αισθήσεις (Συν-αισθήσεις) και την παράσταση «Narcissus», με μουσική κι αρώματα. Στις 8.30 μ.μ.

Βιβλίο

Το βιβλίο των Σπύρου και Γρηγόρη Σακελλαρόπουλου “Έτσι αγαπάμε εμείς την Ελλάδα” (εκδόσεις Τόπος) παρουσιάζεται στο Αετοπούλειο στο Χαλάνδρι, από τους Γιάννα Αθανασάτου, Προκόπη Παπαστράτη και Σπύρο Σακελλαρόπουλο. Φιλικής Εταιρείας και Τομπάζη 18, στις 7 μ.μ.

Αφιέρωμα στον Ντοστογιέφσκι

Το Θέατρο «Μορφές Έκφρασης» διοργανώνει βραδιά αφιερωμένη στον Ντοστογιέφσκι και στο έργο του «Το όνειρο ενός γελοίου» με καλεσμένο και κεντρικό ομιλητή τον Στάθη Λιβαθινό. Θα ακολουθήσει θεατρική απόδοση του έργου από τον Θωμά Κινδύνη σε σκηνοθεσία Άννας Σεβαστής Τζίμα και παρουσίαση του βιβλίου (εκδόσεις Βακχικόν). Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα, στις 7 μ.μ.

Γαλλικό Ινστιτούτο

Στο πλαίσιο του αφιερωματικού κύκλου στον Νίκο Καζαντζάκη, για τα 60 χρόνια από τον θάνατό του, στο Γαλλικό Ινστιτούτο πραγματοποιείται ανάγνωση αποσπασμάτων από την “Οδύσσεια”. Διαβάζουν οι Anne Lise Fritsch και Θανάσης Λέκκας. Συμμετέχει ο Χαΐνης Αποστολάκης και παρουσιάζει ο Γεώργιος Στασινάκης. Σίνα 31, στις 7μ.μ.

Στο Half Note

Οι Bojan Ristic Brass Band, μία από τις πιο αυθεντικές μπάντες πνευστών στα Βαλκάνια, έρχονται στο Half Note για τέσσερις εμφανίσεις. Τριβωνιανού 17, Μετς, στις 9 μ.μ.

Στο “Κιβώτιο”

Ο κριτικός λογοτεχνίας και γραμματολόγος Αλέξης Ζήρας είναι ο αποψινός καλεσμένος στην παράσταση “Το Κιβώτιο” στο Studio Μαυρομιχάλη. Μαυρομιχάλη 134, στις 9 μ.μ.

"Από το μιούζικαλ στο λαϊκό"

Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του ανεβαίνει στη σκηνή του Ιανού με συνοδοιπόρους τους Ζωή Παπαδοπούλου και Κωνσταντίνα Πούτκαρη. Σταδίου 24, στις 9 μ.μ.

Παντελής Θαλασσινός

Στο “Κρεμλίνο” εμφανίζεται απόψε ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με έξι φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη, τον Σωτήρη Μαργώνη, τον Λευτέρη Χαβουτσά, τον Φίλιππο Λευκαδίτη, τον Γιώργο Καρυώτη και τον Ευτύχιο Γιαννακούρα. Τη βραδιά θα ανοίξουν o Παντελής Κυραμαργιός και η καλλιτεχνική κολεκτίβα Πλέγμα. Καραΐσκου 114, Πειραιάς, στις 10.30 μ.μ.

Η “Νίκη” στο “Θέατρον”

Βασισμένη στο βιβλίο του Χρήστου Χωμενίδη “Νίκη”, κάνει απόψε πρεμιέρα η ομώνυμη παράσταση σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Πειραιώς 254, Ταύρος, στις 8 μ.μ.

Αφήγηση

Μεσαιωνικές ιστορίες αγάπης αφηγείται στο Ιδιόμελο η Μαρία Παπανικολάου με τίτλο “Ιστορίες του Έρωτα και της Σκιάς”. Ελ. Βενιζέλου 17 και β. Κων/νου στο Μαρούσι, στις 9 μ.μ.

«Δεσποινίς Τζούλια»

Το έργο του Στρίντμπεργκ “Δεσποινίς Τζούλια” παρουσιάζεται από την Ομάδα CARTEL σε διασκευή - σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη. Αγ. Άννης και Μικέλη 4, Βοτανικός (Στάση μετρό Ελαιώνας), στις 9 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL