Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Τελευταία «Μαζώχτρα»

Τελευταίες παραστάσεις απόψε και αύριο για την «Μαζώχτρα» του Αργύρη Εφταλιώτη -που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Κώστα Παπακωνσταντίνου στο θέατρο 104, απόψε στις 9.15 και αύριο στις 7 μ.μ.

Ευμολπιδων 41, Γκάζι

Ο Λουδοβίκος λέει παραμύθια

“Το Εργαστήρι Μαιρηβή” φιλοξενεί τον Λουδοβίκο των Ανωγείων με την παράσταση: "Αν ρωτάς για την αλήθεια να σου πω, ζει στα παραμύθια μέσα που αγαπώ", με παραμύθια και τραγούδια του ίδιου του τραγουδοποιού. Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με παραμύθια και ζωντανή μουσική από τον Κρητικό παραμυθά. Απόψε, στις 9 μ.μ., και αύριο στις 6 μ.μ., στο "Εργαστήρι Μαιρηβή", Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή.

Ο Ψαραντώνης στο Half Note

«Εκειά που σμίγουν οι καιροί» είναι το τίτλος της μουσικής παράστασης που παρουσιάζει ο Ψαραντώνης έως και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου

Στο Half Note , Τριβωνιανού 17 στο Μετς. Στις 9 μ.μ.

«Εις Ελευθερίαν»

Πρεμιέρα στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για το έργο «Εις Ελευθερίαν» της Ελεωνόρας Σταθοπούλου που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινίτου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 9 μ.μ. στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91A & Σικίνου 35A.

Η Μαρίζα Ρίζου στην Πάτρα

“Μεγάλη Γιορτή” είναι ο τίτλος της παράστασης που δίνει η Μαρίζα Ρίζου στο

“ROYAL THEATER” της Πάτρας, (Παλαιό Πτωχοκομείο) - Ακτή Δυμαίων 53, έναρξη 9.30 μ.μ.

Ο Μπέζος τραγουδά

Ο Γιάννης Μπέζος μαζί με τον Γιάννη Παπαζαχαριάκη και τρεις μουσικούς, θα βρεθούν για δυο μόνο βραδιές στο φουαγιέ του «Αγγέλων Βήμα», για να θυμίσουν γνωστά τραγούδια που ακούστηκαν για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, στις 11 μ.μ.

Παράταση για την Βαβέλ 2

Για πέντε Σάββατα ακόμα έως τις 18 Φεβρουαρίου η μουσική παράσταση ΒΑΒΕΛ2 με τη Νατάσα Μποφίλιου παίρνει παράταση στη σκηνή του Estate! Στις 10.30 μ.μ., Ανδρονίκου 3-5 & Πειραιώς.

Στο Τhe Zoo

Στο The Zoo, την live σκηνή του Χαλανδρίου παρουσιάζεται το ALTRIBE LIVE με παλαιά και νέα κομμάτια. Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι, στις 10 μ.μ.

«Το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου»

Πρεμιέρα απόψε για το «Το φαινόμενο του θερμοκηπίου» της Δήμητρας Στάικου. Θα προηγηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της παράστασης στις 8.00 μ.μ. από τους συγγραφείς Βασίλη Κατσικονούρη και Ανδρέα Στάικο, ενώ συντονίζει η Μαρώ Τριανταφύλλου. Στο Studio Μαυρομιχάλη , Μαυρομιχάλη 134.

Κοντσέρτο για μια μέρα που πέρασε

Μουσικοποιητική performance σε κείμενο της Γεωργίας Α. Βεληβασάκη. Στον Μικροχώρο Τέχνης ΕΙΛΙΣΣΟΣ (Αγλαονίκης 3 & Βουλιαγμένης 40, στις 9 μ.μ.

Μαρθίλια Σβάρνα & The Steams

«Stories from the hell» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης των Μαρθίλια Σβάρνα & The Steams στο Six d.o.g.s στις 9 μ.μ., Αβραμιώτου 6-8.

Μανώλης Φάμελλος - Στάθης Δρογώσης

Στο Kremlino στον Πειραιά εμφανίζονται οι Μανώλης Φάμελλος και Στάθης Δρογώσης με τη συμμετοχή των Οδυσσέα Τσάκαλου και Βαγγέλη Μαρκαντώνη. Καραΐσκου 119, Πειραιάς

Αναβολή

Αναβάλλεται λόγω καιρικού η προγραμματισμένη για απόψε εκδήλωση Συναυλία - Αφιέρωμα στον μεγάλο μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη «Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ» με τους «Νέους Μουσικούς χωρίς Σύνορα» για το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL