Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

“Φινλανδοί Αρχιτέκτονες. Με το βλέμμα στην Ελλάδα. Σκίτσα και φωτογραφίες” είναι ο τίτλος της έκθεσης που εγκαινιάζεται αύριο στις 6.30 μ.μ στο Μουσείο Μπενάκη της Οδού Πειραιώς σε διοργάνωση του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και του Φινλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών. Διάρκεια έκθεσης έως 12 Φεβρουαρίου. Πειραιώς 138.

Την ετήσια Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “ROOMS2017” διοργανώνει, επιμελείται και παρουσιάζει από την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, για δέκατη έβδομη φορά από το 1999, στο ξενοδοχείο St George Lycabettus, η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος. Είκοσι επιμελητές εκθέσεων, ιστορικοί και θεωρητικοί της τέχνης επιλέγουν από έναν πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη ή ομάδα καλλιτεχνών και τους παρουσιάζουν στα δωμάτια ενός ορόφου του ξενοδοχείου. Συμμετέχουν 21 καλλιτέχνες με εικαστικές, ηχητικές, φωτογραφικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά, projects, performances, ταινίες. Δεξαμενή, Κολωνάκι.

ART ZONE

Η γκαλερί Art Zone 42 φιλοξενεί από αύριο στις 8.30 μ.μ. έως τις 4 Φεβρουαρίου την ομαδική έκθεση με τον τίτλο “Η Κόκκινη Γραμμή” σε επιμέλεια της θεωρητικού τέχνης Δόμνας Χανουμίδου. Συμμετέχουν 34 Έλληνες καλλιτέχνες, παραφράζοντας εικαστικά ο καθένας μέσα από το ζωγραφικό, γλυπτό ή το φωτογραφικό του έργο τον αρχαίο κινέζικο μύθο της Κόκκινης Κλωστής και έχοντας ως γενικό θεωρητικό υπόβαθρο την επεξηγηματική αρχή της Συγχρονικότητας του Καρλ Γιουνγκ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου. Βασιλέως Κων/νου 42.

Το Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και Θεραπείας των Εξαρτήσεων Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαγωνισμό και έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ευ Ζην». Στόχος του διαγωνισμού / έκθεσης φωτογραφίας, είναι η προώθηση της συμμετοχικότητας, η ανάδειξη των ικανοτήτων /δεξιοτήτων των μελών των θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας στο πρόβλημα της εξάρτησης. Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Γ. Βαφοπούλου 3, έως 22 Ιανουαρίου.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΖΗΝΑ

Η Γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου εγκαινιάζει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 8.30 μ.μ. την ατομική έκθεση του καλλιτέχνη Νίκου Κρυωνίδη. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 11 Μαρτίου. Π.Π. Γερμανού 5, Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL