Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.4°C19.8°C
1 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.5°C15.5°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C18.7°C
4 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
24.8°C24.8°C
6 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.4°C
0 BF 100%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Στο Ίλιον Plus

Πάρτι με μουσική σουίνγκ από τους The Speakeasies Swing Band, που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη για να εμφανιστούν στο Ίλιον plus μαζί με τους JazzMatazz και τους Athens Boogie. Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, στις 10 μ.μ.

Ο Μάνος Ελευθερίου για “Κιβώτιο”

Στο Θέατρο Studio Μαυρομιχάλη θα βρεθεί ο Μάνος Ελευθερίου, συμμετέχοντας στη σειρά συζητήσεων για «Το κιβώτιο» του Άρη Αλεξάνδρου, που παρουσιάζεται από τον Φώτη Μακρή. Μαυρομιχάλη 134, στις 9 μ.μ.

Για τον Γκάτσο

«Ο Γκάτσος που αγάπησα» είναι ο τίτλος της βραδιάς όπου τραγούδια του γνωστού ποιητή θα ερμηνεύσει ο Μανώλης Μητσιάς και ποιήματά του θα διαβάσει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Στις 8 μ.μ.

Στην Εθνική Πινακοθήκη

Ο Αλέξης Σταμάτης και η Εύα Σιμάτου διαβάζουν το «Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 10-12. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακύρωση λόγω καιρού

Ακυρώνονται όλες οι σημερινές και οι αυριανές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Εκδόσεις Εκτός Γραμμής

Αύριο το μεσημέρι, μετά τις 12, πραγματοποιείται εορταστικό παζάρι βιβλίων και παλιών περιοδικών στην Πολιτική - Πολιτιστική Λέσχη των εκδόσεων Εκτός Γραμμής. Θα υπάρχουν κεράσματα με ρακή, κρασί, μεζέδες, αλλά και καλή μουσική. Στρατηγοπούλου 7 και Μαυρικίου.

Αγώνας δρόμου

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οργανώνει έναν πρωτοχρονιάτικο αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στην αλλαγή του χρόνου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.40 μ.μ. από την Εσπλανάδα. Μετά τον τερματισμό, θα υπάρχει ζεστό τσάι, ζεστό κρασί και βασιλόπιτα, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική και κεράσματα στην Αγορά!

Συναυλία στο Μπενάκη

Η δημοφιλής νεανική ορχήστρα Underground Youth Orchestra δίνει πρωτοχρονιάτικη συναυλία στο Μουσείο Μπενάκη, στο κτήριο της οδού Πειραιώς, υπό τη μουσική διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη. Στις 8.30 μ.μ.

25 Χρόνια Άγαμοι Θύται

Νέα έκτακτη παράσταση λόγω εορτών, απόψε και αύριο, με το συγκρότημα Άγαμοι Θύται, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το κωμικό ντουέτο Λουκετίνο. Ένα επετειακό υπερθέαμα, με 22 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και μουσικούς επί σκηνής. Στο PassPort Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος, στις 9.30 μ.μ.

Μελίνα Τανάγρη

Στον Ιανό, η Μελίνα Τανάγρη παρουσιάζει, απόψε και αύριο, την παράσταση “Ασκήσεις για μία παράσταση”, πρόβα για μια φανταστική συναυλία. Μαζί της η Ευαγγελία Μαυρίδου σε πιάνο και πλήκτρα και ο Δημήτρης Παπαλάμπρου στην κιθάρα. Σταδίου 24, στις 9.30 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL