Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Bang bang

Ήδη από εχθές και μέχρι την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου η όντως εκρηκτική στην σκηνή Αμερικανίδα ερμηνεύτρια του swing -και γενικότερα της jazz- Robyn Bennett με την μπάντα της, τους πενταμελείς Bang Bang (σαξόφωνο, τρομπόνι, κιθάρα, κοντραμπάσο και ντραμς) στο «Half Note Jazz Club».

Μετά την επιτυχία που είχαν εξαρχής, παρατείνονται μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου οι εμφανίσεις του Κωστή Μαραβέγια κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Passport Κεραμεικός».

Έκτακτη παράσταση σήμερα του «Silver Anniversary», του αφιερώματος δηλαδή στα είκοσι πέντε χρόνια των Άγαμοι Θύται με τη συμμετοχή του Σπύρου Παπαδόπουλου και του κωμικού διδύμου Lucchettino, επίσης στο «Passport Κεραμεικός».

Σήμερα επίσης «σταθμοί στο ελληνικό τραγούδι» από τον Γιώργο Κωσταρή με τη συνοδεία δύο μουσικών στο μπουζούκι και την κιθάρα στο «Zp87» (Ζωοδόχου Πηγής 87).

Σήμερα ακόμα ο Max The Sax, δηλαδή ο Αυστριακός σαξοφωνίστας Μarkus Ecklmayr, που είναι ήδη γνωστός στο ελληνικό κοινό ως βασικό μέλος των Parov Stelar, στο Roof Stage του «Gazarte».

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου «Άρωμα Βιέννης», δηλαδή γνωστά και αγαπημένα βιεννέζικα βαλς των Στράους πατρός και υιού και άλλων συνθετών από την Καμεράτα υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή και αρχιμουσικού της Γιώργου Πέτρου στο Μέγαρο Μουσικής.

Την Τετάρτη επίσης η Dioni, η τραγουδίστρια των διαλυθέντων πλέον Astyplaz που ήδη ακολουθεί προσωπική διαδρομή, στο «Faust».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL