Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα (και την επόμενη Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Νοεμβρίου) στο «Κύτταρο» ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι τέσσερις σολίστ - μπουζούκι, βιολί, βιολοντσέλο και κοντραμπάσο - που τον συνοδεύουν σταθερά τα δύο τελευταία χρόνια.

Σήμερα επίσης για δεύτερη ημέρα ο Παντελής Θαλασσινός με τη συνοδεία τετραμελούς ακουστικού σχήματος - κλασική κιθάρα, βιολί, κοντραμπάσο και κρουστά - στον πολυχώρο «Ιανός».

Σήμερα ακόμα ο συνθέτης και πιανίστας Μάριος Στρόφαλης μαζί με τον Πορτογάλο André Maia και την Ισπανίδα Υota Baron στο «Bistrots du monde» του «Αγγέλων Βήμα».

Σήμερα όμως (και το επόμενο Σάββατο, 26 Νοεμβρίου) και οι Αντώμης Μιτζέλος, Άκης Τουρκογιώργης και Γιάννης Νικολάου στο «Αθηνά Live» του Μοσχάτου.

Αλλά σήμερα και η Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί με τους Bogaz Musique στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο «Ghetto».

Αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, η εξαμελής γυναικεία ορχήστρα Smyrna - ακορντεόν, κανονάκι, λαούτο, πολίτικο λαούτο, βιολί και σαντούρι, όλες οι μουσικοί επίσης τραγουδούν - στο «Άλικο» (Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή).

Αύριο επίσης, οι String Demons, τα αδέλφια Λυδία Μπουντούνη στο βιολί και Κωνσταντίνος Μπουντούνης στο βιολοντσέλο, στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον «Μύλο».

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου οι Dimitris Tasenas & The Soul Vubrators -τον ερμηνευτή συνοδεύουν κουαρτέτο κιθάρας, τρομπονιού, κοντραμπάσου και ντραμς- στο «Skrow Theater» (Αρχελάου 5, Παγκράτι).

Την Πέμπτη επίσης ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός στο ΚΕΤ (Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α Κυψέλη).

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου οι Eos, το δίδυμο του πολυοργανίστα Γιώργου Κατσάνου και του βιρτουόζου των πνευστών Τασου Φωτίου, επενδύουν με το πειραματικό ύφος τους την κλασική βωβή ταινία του Φριτζ Λανγκ «Metropolis» στο ΚΕΤ.

Την Παρασκευή επίσης η Λυδία Σέρβου με τη συνοδεία του συνθέτη και σολίστ του πιάνου Χρίστου Θεοδώρου στο «Ίχνος» (Κολοκοτρώνη 30, Πειραιάς) και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL