Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.3°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.2°C13.3°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.5°C14.3°C
3 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C11.9°C
4 BF 82%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει συναυλία με το εξαμελές συγκρότημα (δύο ερμηνεύτριες, κιθάρα, keyboards, μπάσο και ντραμς) Da Band στην κεντρική πλατεία της συνοικίας και, αντί εισιτηρίου, προσκαλεί τους θεατές να φέρουν τρόφιμα και φάρμακα για το κοινωνικό παντοπωλείο και ιατρείο που διατηρεί.

Σήμερα, επίσης, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με τις ερμηνεύτριες Ειρήνη Τουμπάκη και Νεφέλη Φασούλη παρουσιάζουν το «Το τέλειο έγκλημά» του στον πολυχώρο «Ιανός».

Σήμερα ακόμα -αλλά και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου- η ερμηνεύτρια και λυράρισσα (!) Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας εγκαινιάζουν τον νέο πολυχώρο του Πειραιά «Kremlino» (Καραΐσκου 119).

Επίσης, το τετραμελές (τραγούδι, λαούτο, μπάσο και ντραμς) κρητικό συγκρότημα Μαρσύας παρουσιάζει ζωντανά τον ομότιτλο πρώτο δίσκο του, που κυκλοφόρησε πέρυσι, στο «Χυτήριο».

Τέλος, η Βασιλική Στεφάνου, με προσκεκλημένο τον Γιώργο Καραδήμο στην «Αρχιτεκτονική» Ζωγράφου, και ο George Zervos στο «Bourbon» (Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα).

Αύριο, Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Σαβίνα Γιαννάτου μαζί με τους Primavera En Salonico στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, με ελεύθερη είσοδο.

Επίσης, οι «Teach me tonight», δηλαδή μια αληθινή εκλεκτή ομάδα Ελλήνων jazz μουσικών, ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής, ο σαξοφωνίστας Τάκης Πατερέλης, ο ντράμερ Σπύρος Παναγιωτόπουλος και η ερμηνεύτρια Λουκία Παλαιολόγου μαζί με τρεις νεότερους σολίστ που είναι μαθητές τους στο ανάλογο τμήμα του Ωδείου Αθηνών, στο Roof Stage του «Gazarte».

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου (και κάθε Τετάρτη στη συνέχεια) η μουσικοθεατρική παράσταση «Τα 5 στοιχεία» με την Άννα Μπουρμά σε σκηνοθεσία της ίδιας και μουσική και κείμενα του πατέρα της, Τάκη Μπουρμά, στο θέατρο «Αλκμήνη» (Άλκμηνης 8-12, Γκάζι).

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου η Tereza, με τη συνοδεία ενός κλασικού jazz τρίο (πιάνο, κοντραμπάσο και ντραμς), στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL