Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Ομπάμα, Πιτ-Τζολί στην ίδια οθόνη!

Ακόμα και ο Ομπάμα μοιράστηκε το ίδιο τηλεοπτικό παράθυρο, του BBC, με τους Πιτ-Τζολί για τη... μεγάλη είδηση της ημέρας περί επικείμενου χωρισμού τους!

Το διαζύγιο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της ηθοποιού, η οποία ήταν και αυτή που κατέθεσε το αίτημα διαζυγίου. «Η απόφαση αυτή ελήφθη με στόχο να παραμείνει υγιής η οικογένειά της. Η ίδια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή τη χρονική στιγμή» επισήμανε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ.

Ο ιστότοπος TMZ έγραψε ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι "πάρα πολύ εκνευρισμένη" από τις μεθόδους που ακολουθούσε ο Πιτ για την ανατροφή των παιδιών τους.

“Ο Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να κάνει δηλώσεις επί του θέματος” σχολιάζει σκωπτικά το Jezebel.

Το "Chevalier" για τα Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας

Το "Chevalier" της Αθηνάς - Ραχήλ Τσαγγάρη, όπως ανακοινώθηκε και επισήμως από το υπουργείο Πολιτισμού, θα είναι η ελληνική πρόταση για τα Όσκαρ. Ο υπουργός Πολιτισμού συνεχάρη τη σκηνοθέτιδα αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, καθώς η ταινία του «Ένας άλλος κόσμος», συγκέντρωσε μόλις μία ψήφο λιγότερη από την ταινία που τελικώς επελέγη.

Η Έρση Σωτηροπούλου υποψήφια για το Femina

Ακόμα μια ελληνική υποψηφιότητα για διεθνές ελληνικό βραβείο. To μυθιστόρημα της Έρσης Σωτηροπούλου «Τι μένει από τη νύχτα» (εκδόσεις Πατάκη), είναι υποψήφιο για το γαλλικό λογοτεχνικό βραβείο Femina. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα γαλλικά από τις εκδόσεις Stock, σε μετάφραση Ζιλ Ντεκορβέ. Αφηγείται μέσα από τον φακό της μυθοπλασίας ένα νεανικό ταξίδι του Κ.Π. Καβάφη στο Παρίσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL